tisdag 21 december 2010

Dan före dan före dopparedagen

Vad kul att jag är ensam i Sverige om att inte ha hunnit handla en enda julklapp.

25 kommentarer:

Minkamera sa...

Ah eller hur! Har inte fått lön än så det får bli några snabba klappar på torsdag. Lär ju vara ensam. Not!

Min kära sambo handlar julklapparna på Statoil på vägen till släkten på julafton för då kommer han helt plötsligt på att det är jul.

Anonym sa...

Du vet om att du har en extra dag va? Det är bara tisdag idag.

MonasUniversum sa...

Amen ni ser, jag har trott att det var onsdag hela dagen. Var tvungen att dubbelkolla på nätet när jag såg din kommentar!

Smultronblomman sa...

Tror du är i samma sällskap som Jolly Strössel, min bror. Han ringde i går och frågade vad Smulan och Fjun önskat sig... Så dags nu....

Anonym sa...

Mona - jag vet PRECIS vart du ska gå och det är INTE NK. Det blir flera flaskor champagne extra om du kommer till oss istället!

Jag kan lägga en inköpslista i kassan till dig - bara att plocka! Säg bara vilka du ska ge till så fixar jag en massa bra tips!

/ChampagneÅsa

MiaMaria sa...

Du är inte ensam om att inte köpt julklappar än. Maken har inte köpt något och jag är tveksam till om han kommer att göra det. Han har visst "paketskräck" eller något. Jag har köpt flera saker till honom, så han kan gott ha lite dåligt samvete på julafton ;)

Rosa-blogglös sa...

Kan ju meddela att tant inte är censurerad i Sydafrika, iallafall. :)
Du som är en netoholic hade ju kunnat klicka hem alla klappar, utan att behöva lyfta din sladdriga bakdel. :)
Pusspuss

Greta sa...

Om man dömmer efter dagens trafiksituation i 08-land så är du INTE ensam om att inte ha shoppat. Själv var jag klar för 2 veckor sedan :)men så är ju jag en ovanligt redig människa också.
God Jul och Gott Nytt År!

Anonym sa...

Har inte köpt en enda julklapp...så skönt,har stora barn...dom får en peng...klart!!

Bea sa...

hm här är inga klappar inhandlade än heller, fullt upp med skrikig bebis och bråk med försäkringskassan om mina pengar, blir roligt det här...lycka till!

Anonym sa...

Julklappar???? Redan???

Det handlar den 23:e på eftermiddagen på väg hem från jobbet!

//Martin

Mita sa...

Då kan vi ta varandra i hand!!!

Fröken Finemang sa...

inte ensam!

Lennart Pettersson sa...

Du menar inte att det är jul? Nu? Hänger inte med almanackan som tycks ränna iväg alldeles för fort. Men säger du det, så...

FrökenGunilla sa...

fixade mina nu i kväll... nä, ensam är du inte. Vad är det för fel på biobiljetter?

Mr Lee sa...

Har du inte kvar lite ankor och psycho-älgar du kan linda in i lite toapapper innan du går hem på torsdag? Varför göra allt så krångligt! ;)

Suzie sa...

Lugn och fin nu.... jag har inte heller börjat varken med julklappar, julmat eller julstädning. Bord och stolar för närmare 20 personer måste också ordnas.... men planering är för amatörer ;-)

Suzie sa...

Lugn och fin nu.... jag har inte heller börjat varken med julklappar, julmat eller julstädning. Bord och stolar för närmare 20 personer måste också ordnas.... men planering är för amatörer ;-)

Mammy sa...

Men herre gud!!

Varför sånt ståhej för den här helgen???
En helg som alla andra. Jag firar inte jul!! Och mår sååå jävla bra för det!! Jag blir helt slut av att läsa alla inlägg om jul och allt som hör där till!!
På julafton ska jag bara mysa med en kompis. Jag har inga julsaker uppe/nere i mitt hem.
GOD JUL alla. Kram

Frk Afrika sa...

Mammy, julen är inte alls en helg som alla andra. Det var det mest korkade en vuxen människa sagt på länge.
Framförallt för barnen är julen superviktig, tomten finns faktiskt på riktigt. Och släkt och vänner är lediga och har tid att träffas och umgås. Sen är det upp till var och en var man lägger ribban.

Jag blir slut av att läsa om vuxna som tycker att dom är så förbaskat bra för att dom lagt julen åt sidan i sitt liv. I mina ögon är det mest tragiskt, känns som ett ensamt liv utan viktiga ingredienser.

Jenny--tedrickaren sa...

Här är varken klappar eller julmat inhandlad. Och hela släkten kommer...som grädde på moset så startade inte bilen igår, mannen fixade med att ladda batteriet och sätta motorvärmare. Den startar säkert nu men det vet jag inget om för mannen lyckades i allt arbete slarva bort ENDA nyckeln till bilen.

Vi bor dessutom inte i stan. Ingen av släkten bor nära. *wiee* eller inte. Min julstämmning är verkligen inte på topp kan jag säga.

msn00b sa...

det är du inte, jag handlar mina på julaftons morgon

Raggoparden sa...

DEt är arbetsgivarhelg iår, INGEN har köpt julklappar än..

Lone på de sju haven sa...

Ahh du är absolut inte ensam om att inte ha köpt några julklappar, jag har köpt en åt mig själv...
En Sparkdräkt från samma ställe som du, helt underbar =0) Tack för en härlig Blogg och för tipset

Anonym sa...

Exmaken har meddelat att han har köpt julklapp till mig och eftersom vi ska ses och ta en fika på juldagens förmiddag känner jag nu att jag måste köpa en till honom. Förbaskat! Resten kan jag ta att jag inte är klar med för det går snabbt - köper biljetter och övrigt över nätet, fördelen med att resa långt är att det är helt accepterat att komma med kuvertklappar - men vad F-N ska jag köpa till exmaken? Jag vill ju inte att det på något endaste sätt ska kunna misstolkas till att jag vill något mer än att ta en fika. Han har liksom inte släppt taget. Så jag har julklappsångest jag med... En annan typ av julklappsångest...
/A-K