måndag 20 december 2010

Herregud, vilken dag. What a day

Idag har det varit trippla PMS-anfall. Jag har varit så arg hela dagen att jag är helt övertygad om att jag kunnat flyga hem på en kvast om jag hade nån. Tele2 kan inte ordna inkopplingen tidigare än den 23:e. Pratat med tre olika chefer och nu ger jag upp. Vila i frid liksom. Jag kommer för all framtid bojkotta dem efter det här OCH göra allt för att sprida mina åsikter.

Och eftersom jag inte kan skilja på arbete och privat tid så åkte maken på en verbal käftsmäll så det stod härliga till. Fast efter hans 14 samtal till mig idag, trots att jag redan i morse bad honom att ge fan i att ringa mig idag, så var det nog befogat.

Kommer hem för att snabbt byta om innan kvällens galapremiär av Änglagård. Sladdar in på Facebook och hittar det här. Säg att det är ett skämt.

"Subject: hi Mona

Wow!!! You have a nice profile and a lovely picture with a cute smiles...

I went through your profile and founds it interesting. I would like to know more about you.. I am a successful businessman and Engineer. I am an Engineer by profession (A Chemical Engineer precisely). I have been working as a chemical engineer for 18 years. But right now, I'm Self-Employed(Contractor). I bid for contracts, I design turbines (gas turbines), I do the analysis and evaluation part of turbine designing, and I love being a practicing engineer... My dear, love is not all about finding the right person but creating the right relationship... I am honest, loyal, trustworhty, and lovely... I am open minded, with a great sense of humour, I am real gentle man inside and outside with a kind heart... I would like to meet a kind woman who can share good life together and always can explores life together... I am ready to care and love her all my life time.. I will appreciate it if you kindly tell me more about yourself or send me your email address so I can add you up for a chat for easy communication and knowing more about ourselves, hope you don't mind. Here is my email .... richavalon@att.net... Hoping to hear from you... Please I really want to know more about you...

Thank you,
Rich"

Ska man behöva ha galningar hängandes där också?!
 
En lapplisa på det här och dagen är fulländad.

12 kommentarer:

tigerlilja sa...

Jag kanske skulle höra av mig. Det låter som om vi skulle ha mycket gemensamt, han och jag.

Mr Lee sa...

Ett bra ess att ha i reserv om El-mako blir för trotsig!

Anonym sa...

Med tanke på de grammatiska felen låter det som en sån där snubbe som sitter i Nigeria och fiskar rika kvinnor som de sen försöker lura på pengar... Tur att du är för smart för att gå på något sådant!

Anonym sa...

Låter som min dag som också gick åt helvete idag, vi får be om en bättre energi imorgon :)

Tack för att du delar med dig av ditt hektiska men ack så knasiga liv.

pangis sa...

Jag tror det måste va nåt med månen eller skit för idag har nog alla, inklusive mig själv, haft en jävla skitdag.. Din toppar min dock. Hur som heslt, jag kan ha missat ngt men om Tele2 hade betett sig så svinigt åt mot mig så hade jag sagt upp avtalet för flera veckor sen och kontaktat ngt annat bolag..

Men som sagt, jag har inte hängt med i alla turer här så ni kanske har försökt.

Peace love and understanding, dagens mantra

Scraphönan sa...

Inte ett dugg förvånad över Tele2. Hit har de som värst ringt 6 ggr på en månad och försökt sälja abonemang till oss. De skylle på att de har olika kontor och därför inte VET att någon annan ringt förut.

Då en vecka senare ringde SAMMA kille igen jag kände igen hans röst och han mig med då han fått en redig utskällning veckan innan.

Varje gång bedyrar de att de ska ta bort oss och aldrig ringa tillbaka igen!

Kan ju säga att jag ALDRIG kommer att teckna abonemang efter deras bemötande och säljsnack!

Chatrine sa...

Det jag dock inte förstår är... varför byter du inte till en annan operatör?
Vi kör Telenor på våra företagstelefoner och de funkar klockrent. När vi köpte in ett gäng nya telefoner ringde de upp oss allihop efter några dagar och frågade om vi hade några frågor eller om vi kommit igång. Gissa om vi blev chockade!

Passa på att yla lite mot månen i morgon. Den är extra effektiv när det är fullmåne. Då kanske allt släpper :-)

Helen sa...

Angående facebook-fjanten: har du inte ditt konto där begränsat (så bara dina vänner kan se)?

Anonym sa...

Lysande.
När jag surfade o chattade mycket på det glada 90-talet så var Rick Avalon en ständig beundrare som skickade liknande mejl till alla (oss extremt få) som då chattade på nätet. Kul att höra att han är still going strong o inte ändrat sin taktik...
He he he

WildaMathilda sa...

HAHAHAHAHAAAAA! Ge honom numret och mailadressen till cheferna på Tele2.

Fröken Finemang sa...

hur var änglagård?

MonasUniversum sa...

Fröken Finemang: Faktum är att den var helt okey. Jag blev förvånad.