torsdag 9 december 2010

Be careful for what you wish for..igen

Jag har otroligt mycket att göra. Roliga saker, men det är så mycket att jag har svårt att tro att jag hinner med allt. Eller rättare sagt, jag vet att jag inte kommer göra det och mår asdåligt för det. Lägg därtill att jag inte har hunnit julpynta huset, som talibanen påminner mig om varje dag. Lot´s of dåligt samvete alltså.

Så för några dagar sen så tänkte jag: "om man bara kunde bli lite, lite sjuk, och få vara hemma och komma i kapp  med åtminstone några grejer."

03.22 vaknade jag och var dyngsjuk.

Alltså du där uppe (eller nere); jag sa "lite, lite".

Så off to work, för idag är ingen bra dag att vara hemma. Och ikväll är jag bjuden på Fjäderholmarnas julbord med SF.

Lovely.

11 kommentarer:

Sara sa...

kan du inte anställa mig för en vecka i början av januari att göra lite av det du hinner med? jag behöver ett jobb och det låter som att du behöver en personlig assistent :D

sara sa...

det du INTe hinner med, givetvis :D tur att man kan skriva

Kadri sa...

Hahah man ska vara försiktig vad man önskar sig
Krya på dig

PGW sa...

Du är företagare, våra sjukdomar är väldigt digitala, vi är friska eller medvetslösa, gråskalor finns inte. Så "lite sjuk" finns liksom inte. Sorry. Anlita taliban och tonåring med pojkvän för julpyntandet?

Anonym sa...

Lilla gumman, man måste inte vara med på julbord bara för att man har blivit bjuden. Vad sägs om att stanna hemma istället?

GudinnanT sa...

Strunta i Jul kalas åk hem spendera värdefull tid med barnen...skicka maken ensam på kalas så kankse han kommer hem lagomrund i buken och under fötterna så kan du säkert övertala honom om både det ena och det andra...typ att i julklapp vill jag ha en hantverkare som fixar hallen...

Anonym sa...

Gör som Mads Mikkelsen! Vi väljer alla själva vad vi gör med timmarna vi får...Själv försöker jag tillbringa dom timmar som blir över efter arbetsdagen tillsammans med dom som betyder nå´t för mig./Frid

Anonym sa...

Du har ju pyntat! Åtminstone i det beryktade fönstret med gardinerna. Jag tar fram stakarna 1:a advent, resten av julpyntet till lucia. Granen klär vi dagen före julafton eller på julaftonens morgon. Jag har i år brutit armen, så jag har gett upp allt med bakning och matlagning. Och städning. Och allt annat med för den delen. Mat och bakverk går att köpa och detta är en av många jular förhoppningsvis. Julen lär komma och gå utan att ta hänsyn till mig, oavsett hur mycket jag får gjort. Jag får ta bort gipset strax före jul, det blir min bästa paketöppning. Ha¨det gott!

Butta

Finnpajsaren sa...

Du kan stryka mig på fredag också (om du kom ihåg). Cleaning my calender så jag inte dör på kuppen typ.

Cina sa...

Julpynta?! Du har ju två barn! Sätt dem i arbete. Det har jag gjort och höll på att svimma över resultatet. Ville de ha pyntat så? Mycket?! Men, gjort är gjort och jag har tid att sitta i soffan och smaka på pepparkakorna de stora ungarna bakat. Och blunda.....
Om julbordet: Har nyss varit på Fjäderholmarna och njutit av julbordet. Många har jag ätit och sett tidigare men det här var det bästa av alla. Om du inte är helt nedtryckt av sjukdom = följ med!

Singelmamman sa...

Prioritera. Ligg nedbäddad idag, låt barnen/barnet pynta, gå för gudsskull på kalaset ikväll och ligg nerbäddad imorgon. Och anställ en timarbetande assistent. Eller, ännu bättre, lär dig att du INTE måste göra allt själv. Kontroll kan man släppa utan att dö. Tro mig.