måndag 6 december 2010

Rövhålsstart på veckan


Dagen börjar med att jag, lite lätt stressad, gör en smörgås. Toppar med mjukost och en kalkonskiva. Tar en jättetugga och inser att någon har bajsat i munnen på mig. Kollar under kalkonskivan och konstaterar att jag sprutlackerat mackan med ädelost på tub. No time för en ny.

Ska precis ta min medicin, som jag  i och med att jag är GBP-opererad skall äta livet ut, och som jag hämtade ut i lördags och som ska räcka i tre månader, inte kan hitta någonstans. Plötsligt fattar jag att, när jag städade ur kyl och skafferi nog råkat slänga burkarna tillsammans med dom tomma i soppåsen.

Går ut till soptunnan. Som är knökfull. Orka.

Så ikväll ska jag stå som en uteliggare och rota runt bland äckliga sopor. Life´s a bitch.

9 kommentarer:

msn00b sa...

Se det positivt, det är iaf inte soptömning idag :-P (at least I hope so for your sake!)

Smultronblomman sa...

Ser ut som påsen ligger överst. Har kastat en utebetalningsavi en gång. Den var lite smetig och kladdig, men jag fick ut pengarna i alla fall. En annan gång rensade jag plånboken på kvitton och slängde bankomatkortet. När jag står och pratar med banken minns jag var det är. De har lagt en spärrning som lyckligtvis, för mig, inte träder i kraft omedelbart. Kastar mig i bilen, åker hem och river upp soppåsen och gräver fram kortet. Kastar mig i bilen och kör till närmaste bankomat för ett uttag...

Latmasken sa...

Jag har precis plockat upp alla påsar från vår soptunna. Anledningen var att jag ville få plats med lite byggbråte och behövde stuva om. Man får säkert inte slänga det i soptunnan men vem orkar åka till tippen när man knappt orkar dricka glögg?!

Tina sa...

Det var ju inget roligt Mona...

Men se det som en positiv grej, nu har du möjlighet att stuva om i tunnan och få mera skit att rymmas där ;o))

Smultronblomman sa...

Om veckan börjar så här illa kan det ju bara bli bättre. Eller hur??

MISS FURIE sa...

Du slapp iaf hämta mig på Bromma igår...

Anonym sa...

Du lär inte göra om det ;-)

Anonym sa...

Hittade du dem?

/Ragdoll

Ebba G sa...

haha... man kan hitta mycket kul i soppåsar!