onsdag 22 december 2010

När man inte orkar bry sig

Idag har jag köpt tumvantar.

Jag är fyrtioplus och jag har tumvantar.

Och som inte det är nog så har jag grävt fram en björnf***a ur gömmorna. För nu orkar jag inte bry mig om eventuella looks.

Må Gud vara med oss och se till att talibanen äntligen avslöjar morfar som jultomte, så att vi kan börja åka utomlands på jularna.

Annars avslöjar JAG honom.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är 30 plus och har haft tumvantar i form av fluffiga marsvin i ca 8 år. Jäkla bra kvalité på de vantarna och billiga var det också! :D

/Ragdoll

MonasUniversum sa...

Asså, "fluffiga marsvin"....det där hörde jag inte ens!=)

pangis sa...

Mona.. I år är BjörnF.. och tumvantar högsta mode.. Why worry liksom och du, God jul!

Lotta sa...

Tumvantar är trendigt, så är det bara! Men björnf***an, den har jag aldrig förstått mig på.

Mildamakter sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kennelflickan sa...

Har haft allt det där i tre år. Orka bry sig liksom.
Signatur "Ingen-skam-i-kroppen"
//Annki

Singel i storstan sa...

Jag har också björn...luva! Högsta mode! Men tummisar har jag inte för att de är opraktiska. Annars hade jag följt modet även där.

Båthuspernilla sa...

Finns både strumpor och handskar med elvärme (batteri-) också - kanske kan vara bra för den som är certifierad fryslort? :-)

Kolla närmsta "gubbdagis".

Järnflickan sa...

Men hallå, tumvantar är mysigt och jävligt skönt för fingrarna när man skrapar bilen..! Sen skiter jag i om det är fult eller inte. Tumvantar ska de va!

Anonym sa...

Ska förtydliga, min man tycker det ser ut som om jag stuckit in händerna i marsvin, inte jag! Sköna är vantarna i alla fall och köpa för evigheter sen så det var ett bra inköp!

/Ragdoll

Tanten som tror på tomten sa...

"Må gud vara med oss"....Klockan är 9.20 och jag har redan gapflabbat denna dag, åt din önskan om morfar och tomte. Tänker inte tipsa dig om hur hon ska avslöja honom , för det har du säkert redan tänkt ut i kylan ;-)

Anonym sa...

Vad är en "björn..."? Mamelucker?
Fattar nada. Men tumvantar det har jag, självklart! :-)

Kattis. sa...

Tumvantar är ju det enda rätta! Jag som jobbar på dagis älskar mina tummvantar i regnbågens färger och ylle, räcker med ett par fingervantar under så är även mina sjukt kalla händer varma i snön.

Cecilia N sa...

Idén att vägra tumvantar har aldrig föresvävat mig så här års. Handskar kan man ha på höst och vår. Eller när man rider.

När jag gick bort till affären idag hade jag t o m dubbla tumvantar. Mina urmysiga är snart fem år gamla och väldigt tunnslitna, iaf jämfört med hur de var från början. Så nu måste jag sticka nya.