onsdag 22 december 2010

Aldrig i livetFör första gången ever så ringer jag in till skolan och ber dem skicka ut talibanen.

Aldrig i livet att jag lyfter på min skrynkliga röv och lämnar mitt uppvärmda säte.

Just nu hatar jag alla människor som är på solsemester.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Då ska jag inte berätta att min man har en kompis som är i Thailand i 6 mån... Han är gift med en thailändska och de har en restaurang som de åker till när det är vinter på den här sidan jorden, vintertid i thailand så driver de restaurang i nordnorge. Och då menar jag nordnorge, så långt upp i Norge du bara kan komma. Nästa anhalt är Barentshav...

/Ragdoll

bo sa...

Då ska jag inte berätta att jag befinner mig på Costa Tropical (öster om Malaga) i Spanien. Här är +13-17 gr, alltså lika varmt som det är kallt hos dig!

Ha en trevlig jul!

Mvh /Bosse

Oj, nu glömde jag mig!

Cecilia N sa...

Tycker jag verkar vettigt om du just kört förbi en sån därn skylt ... P-böter har du ju slutat med väl ...?

MonasUniversum sa...

Ragdoll: Åh, I wish. Idag sa jag till maken att jag vägrar vara hemma nästa jul. Må talibanen genomskåda tomten i år så vi slipper det från nästa år!

Bosse: Det bär mig emot men okeydå: ha en trevlig jul. Lite i alla fall..

Cecilia: japp, det har jag slutat med....tror jag!

Christina sa...

Förlåt darling. Förlåt. Det är 32 grader här nu. Plus. Klockan är 8 på julaftons morgon. God JUL :) Jag sitter på balkongen och hör havet en bit ifrån. Möjligen blåser en svag vind, svårt att avgöra för den är lika varm som luften liksom. Himlen är knallblå. Varenda stressig dag, varje hjärtflimmer av hets och press, varje tid att springa till och varje natt med oro över jobb och annat är det här värt. Nu ska jag simma några längder i poolen. Vi kanske stannar under ett parasoll idag för det blir nog för varmt annars. I love u. Och jag skriver det här av om-tanke. För att du ska fatta att ni inte _ska_ vara hemma när det är så kallt och jävligt. Barnet får inga större men av att missa jultomten därhemma. Men du får seriösa men av att vara hemma ;) Miss u. Puss.