torsdag 23 augusti 2007

Lite tråkiga nyheter, mitt i allt kaos.

I dag fick jag en smärre chock. Vi har en säljare från ett filmbolag, som ofta besöker oss. En man som nyligen fyllde 50. En man som alltid är superglad. En otroligt trevlig kille. Så trevlig att maken bjöd in honom på en privat go cart-tävling förra veckan.

Den här killen gifte sig den 30 juni. Hans fru är minst lika trevlig. Och mycket vacker. Vad det nu har med saken att göra. Han är i alla fall otroligt lycklig över att äntligen ha hittat rätt i livet.

I dag kom en annan säljare från samma bolag på besök. Han berättade då att kollegans fru dog av en stroke i morse.

Jag fick en svår chock. Och var tvungen att stanna upp helt. Vad fan pysslar man med egentligen? Ingenting kan ju vara värt det här.

Och nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Har ingen lust att falla in i vågar-inte-höra-av-mig-för-jag-vet-inte-vad-jag-ska-säga-kategorin. För jag vill säga något. Men jag vet inte vad bara.

Tänk att vara lyckligt gift ena sekunden, och att vara totalt ensam i nästa.

Måste lugna ned mig. Efter mässan.

5 kommentarer:

Kennelflickan sa...

Frank och Ursula.....

MonasUniversum sa...

Va, känner du Frank?!

Kennelflickan sa...

Nja...jag kände Ursula. Hon och hennes ex var medlemmar i golfklubben här(där päronen är med). Frank träffade jag några ggr då vi hade stor julhelgsbowling ihop ett jättegäng. Sista gången vi hade det så var de två ihop och såååå kära. Trgaiskt det som hände. Han är supertrevlig och det var hon med!

MonasUniversum sa...

Mycket tragiskt. Hann bara träffa henne några gånger, men vi umgås mycket ofta med Frank och hans nya sambo Susanne. Också trevlig som få.

Herregud så liten världen är!

Kennelflickan sa...

Ja jag hörde att han träffat en ny. Jätteskönt faktiskt! Kan tro att även hon är trevlig. Frank är typen som har trevliga tjejer :)
Världen är sjukt liten, känner en del folk i Muppsala också så när som helst visar det väl sig att någon av dem är bästis med Krondåren!!

p.s. Nåt helt annat - hur galet söt är inte talibanen när hon slickar på sin illasmakande tumme!