fredag 24 augusti 2007

Här gäller det att inte peta i näsan!

Jag har en mätare här på sidan. En mätare som talar om antal unika besökare. Alltså endast ditt första besök hos mig. (För, förhoppningsvis kommer du ju tillbaka...)

Jag har inte tänkt så mycket på det. Men så tittade jag alldeles nyss. Det står att 2911 besökare har varit här sedan i mitten av juni.

Inte så många för er proffsploggare, men för mig är det en himla massa. Eftersom det endast är mycket få av mina vänner som känner till denna sida, plus en del nyvunna bloggvänner, så förstår jag inte var alla kommer i från. (Fast ni är ju så klart välkomna!)

I bästa fall så betyder det alltså att det sitter en massa tomtar därute och "tittar" på mig. Och några vågar sig på att kommentera. Andra smyger bara in lite försiktigt. T ex min kära svägerska borta i Hägersten: jag vet nog att du hänger här Erica!! (Ha ha ha, handen i kakburken bruden!)

Min känsla av att gå naken, med någon som kikar in genom fönstret blir större.

Jag måste nog börja banta i alla fall...och börja klä mig lite snyggare.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har bjudit in dig till min alldeles egna facebloggbook haha!

MonasUniversum sa...

Jag hörde dottern prata nåt om Facebook, jag fattar ingenting. Måste nog uppdatera mig lite. Tror jag!

Olivia sa...

Du är för rolig! Jag är och tittar in i princip varje dag! Älskar ditt sätt att skriva och blir alltid glad att hitta ett nytt inlägg! ;)
Kram och hoppas vi ses på Papprika snart?

Scraphönan sa...

JAg smyger in någon gång varje dag. JAg lovar dig du är så mycket bättre än Alex Schulman! Du är bäst och jag älskar hur du skriver, fast jag inte känner dig;-)
Kramen och en trevlig helg.
Anna-Lena

MonasUniversum sa...

Olivia: tjena på sig frun, och blivande mamman! Tack för komplimangen! Jag missar nästa mara, eftersom jag har mässa då. Får vara med nästa gång i stället!

Scraphönan: Hej. Och välkommen. Och tack så jättemycket för den fina komplimangen. Från en scrappare också! Ha en trevlig helg du också. Själv jobbar jag. Som bekant!

Monica sa...

jag kikar ju inn här ofta :)
gillar att läsa din blogg !

Olivia sa...

Jag missar nästa mara också! Ska på bröllop.... och har värsta ångest för jag ser ut som en flodhäst och har inget att ha på mig, hehe! ;)
Vi får ses på nästa mara!

MonasUniversum sa...

Monica: Ja, men dig känner jag ju igen!! Och tack så mycket du också!

Olivia: Har väldigt svårt att föreställa mig dig, och din lilla kropp, som en flodhäst. Du har inte den genen, oavsett om du är gravid eller inte, tro mig!

koala sa...

Jag är en av alla smygisar som inte kommenterar men jag har blivit fullständigt beroende av din blogg och har den på direktlänk i min webläsare.

You Rock, Diva!

MonasUniversum sa...

Koala: Hej tjejen, long time, no hear! Tack så mycket. Känner ingen press alls nu!!

Anonym sa...

Halloj!
Susar förbi här då och då( nästan varje dag=)
Tänker på dig Mona, mitt i all stress hoppas jag att du har det bra. Hinner inte alltid sätta mitt avtryck här i bloggen, men jag läser GÄRNA dina ord.
Kram Carina M

MonasUniversum sa...

Carina: Tjenixen tjejen! Kul att du är inne mellan varven. Du, nu är det inte långt kvar tills vi ses!

Anonym sa...

Dina kakor är ju så goda bara och i mitt seeega arbete finns gott om tid att gå igenom din dag, önskar man kunde hjälpa till ibland bara.
Nu ska jag ta igen helgens inlägg :-)
Erica

Anonym sa...

Jag läser alla dina inlägg och har gjort så från allra första början (men aldrig skrivit någon kommentar tidigare...). Minns dina roliga inlägg på Papprikas forum (kanske skriver du läsvärda saker där fortfarande, vad vet jag, jag hinner aldrig hänga på forum längre) och blev så glad när du startade din blogg.

Undrar lite försynt om jag får länka till din blogg på min blogg?

MonasUniversum sa...

Maria: Tack så jättemycket för din komplimang! Och nej, jag skriver sällan på forumet längre. Och ja, klart du får länka!