onsdag 11 november 2009

Det här med november.

Är det bara jag som tycker att allt är skit just nu?

Ny man, nytt jobb, nytt jävla liv tack.

28 kommentarer:

annika sa...

Sluta gnäll, det är snart vinter!
:)

Smultronsyster sa...

Skulle inte du åka till Egypten den här veckan??

Isabelle sa...

Mm, hatar november. Håll ut, bara 19 dagar kvar...

Dubbelörn sa...

November kunde man plocka bort fr kalendern helt o hållet!

MonasUniversum sa...

Annika: Jag vet!

Smultronsyster: Nä, eftersom vi ALDRIG kan komma överens, så blev det inget. Jag är inte så mycket för sista-minuten, men blir det en sån så vill jag åka till nåt land jag sett fram emot/gillar. Jag har ingen som helst längtan efter Egypten och maginfluensa. Jag ville till Marocko, maken till Egypten. Så nej, det blir Bromma istället!

Isa: Im counting!

Agneta sa...

Jag hoppas också att det bara är november, för annars blir det skilsmässa, flytt och arbetslöshet i januari. Och jag saknar redan mina barn och mitt underbara hus...

reneesfotoblogg sa...

MAROCKO!!!!
Du har helt rätt!
Ge dig inte eller åk själv.
Marrakech!
Klä dig i kaftan och solglasögon (billiga) och promenera i souken där eller åk till Fez och gamla staden eller......... herregud människa vad väntar du på?

Sus sa...

Jag brukar ju hålla med dig men sorry, jag gillar november. Och december. Och maj. Ja hela året faktiskt. Fan vad dryg jag är.

Anonym sa...

Skriver under på att November är skit, i år mer än vanligt; Mörkt, ruggigt, småförkyld i snart fem veckor, kaos i hemmet pga never ending köksrenovering, struligt/stressigt på jobbet, fräser åt barn och make och skulle helst dra täcket över huvudet fram tills april/maj... Usch! //NinaPX

Rosa sa...

Eller ta ett lån på den Rosa banken och följa med till NY!? :)

PGW sa...

November borde förbjudas. Isch.

Något helt annat, har du hört något från vår intensivkräkande vän på Ackis? Undrar så hur hon mår! Hälsa om du hör av henne!

MonasUniversum sa...

Rosa: No, no no, stålbadet fortsätter ett tag till, men nu ser jag ljuset! Tack honey!

PGW, jo men kolla uppdateringen på inlägget!!

Malin J sa...

November är skit. Men snart är det december och dags för jul pyssel och mys. Tänk dig de goda dofterna från julbaket, mmmm gotti.(sådär låter jag i början av varje december fråga mig inte hur fan jag kan förtränga all stress, allt som går fel och alla gräl med gubben. Allt jag minns efteråt är myyyyset)
Varje år lovar jag mig själv att börja i god tid och att inte stressa om något går fel, men vad händer sen då? Jodå stress och press och skuldkänslor för att allt inte är perfekt. Jag brukade älska Julen men nu tror jag fan jag hatar den. Betyder det att jag blivit vuxen nu? Fan oxå :( Kan det inte bli sommar snart?

Magica de Hex sa...

Kolla min blogg och sluta gnäll!

Anonym sa...

Kunde inte sagt det bättre själv!!

Helena

Ida sa...

November.. Brukar vara bra, men just i år SKIT! Med stora bokstäver.

En födelsedag som blev bortglömd av dom viktigaste. Men jag höll tyst.
Ett förhållande som gick i krash, och jag väntar hans barn.
Mitt gamla gamla ex bråkar om precis allt som har med dom gemensamma barnen att göra och passar på att varje dag skicka nedtryckande sms till mig om hur misslyckad jag är som människa. (tycker han kan sköta sitt eget liv med sin nya sambo och lämna mig ifred)
En skadad fot och kryckhoppning i några veckor framåt.
Och nyheten om att jag blir utskriven från försäkringskassan i feb..

ja tack vi hoppar över november nästa år..

Anonym sa...

Min pärla i november heter Stockholm Filmfestival. Tänkte det kanske kunde locka dig Mona?! Krypa in i biosalongen o fly till alla möjliga o omöjliga länder ;-).
Du lyser i vart fall upp mina dagar! //åsa

Rosa sa...

Åååh men. Billigt att flyga dit, billigt att shoppa. Dollarn är snäll nu.

Vi får börja ny business. Jag ska fan göra det. Shoppa såna där saker du vet och sälja. Ska bli min egen shoppingkassa.

Rosa banken tar ingen ränta,,, barasåattduvet.

Vem ska följa med mig då,,,?? :(

storbarnsmamma sa...

håller fullständigt med.
och det blir inte bättre av hurtiga kommentarer av typen "du har inte råd - längre - att hata en hel månad. av tolv! du är för gammal för detta!" som min "bästa kompis" skrev. :(

Olivia sa...

Håller med till 100% - november SUGER! =(

XXX sa...

Och präktmajan (jag då) bestämde mig bara sådär för att i år är november en bra månad. Och det har den varit så långt. För inte fan blir det bättre av att man bestämmer sig för att en sån skitmånad ska få vinna över ens välmående. Den enda av läsarna som har rejäl anledning att tycka det är skit är hitills Ida. Ditt liv verkar skita sig rejält just nu...men det kommer bättre dagar fast det ser mörkt ut. En snäll tanke till dig från en hemsk tvilling.

Unknown sa...

Japp, November är på många sätt rent prutt. Tyvärr.
Jag har börjat plocka fram glögg å sånt, låssas att det är December & tänder ljus på kvällarna. Funkar ibland i alla fall.

Sara G. sa...

Kan bara hålla med. Jag trodde inte att det var möjligt att ha oavbrutet ösregnande i livet i två år - NYTT LIV NU!!!

Ida sa...

Tack för den snälla tanken hemska tvillingen..

Och ja visst e livet skit. Men jag brukar tänka att nån alltid har det värre än mig så det är bara att ta sig själv i kragen och ta sig genom livet ändå.

MonasUniversum sa...

Ida: jag läste vad du skrev och det är ju fan förjävligt! Jag hoppas verkligen att det ordnar sig. Stå på dig, i synnerhet gentemot exet. Vilken jävla dåre.

Ida sa...

Jag kämpar på. I en jäkla massa motvind iofs när det gäller exet. Men jag kämpar och tänker inte ge upp fören han hoppat ner från sin pidestal han satt sig själv på.

Icka sa...

Jag ÄLSKAR november!
Jag fyller år + sex stycken till i min närhet...

I år så har vi skitroliga projekt i skolan, jag fotar så det ryker, vi ska på dop och en barnträff i helgen, sista helgen i november gifter sig min äldsta vän och han har precis bett mig läsa dikt under vigseln.

Sen, kära, knäppa Mona, SEN är det första advent och då får man tända alla ljus, plocka fram alla tomtar, pyssla, fixa och tindra vackert med ögonen....

Japp! ÄCKLIGT positiv just nu.
Bamsekram. (Om du orkar med en überglad människa)

MonasUniversum sa...

Icka, det är f-n tur att såna som du finns!
Men jag håller med dig om en sak: 29 november.. 1 advent. Då åker gran och varenda julprydnad fram!