lördag 7 november 2009

Efterskalv


Skogaholms Pepparkaksdeg smakar skit. Kalorier i onödan som kostar en andfådd promenad. Årets första. Och med tanke på att det inte bara är håret som fladdrar när jag går, så borde jag nog göra det här lite oftare.

6 kommentarer:

Malin J sa...

Men... det ska ju vara degen under skogaholms. Den är god.

De Tokiga Brokiga sa...

Men alltså. Jag var på City Gross igår, och då hade de egenbakad pepparkaksdeg. Jag köpte ingen, men den såg himla god ut. Degen såg sådär lite ojämn ut i förpackningen, du vet, sådär så den verkligen såg hembakt ut och inte sådär perfekt släta bitar som fabriksgjord blir.

MiaMaria sa...

Ja, fy! Det fanns bara skogaholms förra året på Coop, men den ska jag aldrig köpa igen. Gick knappt att äta degen alls. Idag köpte jag Annas på City Gross, den brukar vara god, och jag brukar inte baka utan bara äta degen ;)

MonasUniversum sa...

Malin: du, jag kommer till den. Just wait!

De Tokiga Brokiga: (Hej,och varmt välkommen!)Vadå?!! Vilken CG handlar du på? Jag såg ingen hemmagjord någonstans! Tell me, tell me!

MiaMaria: Ameh, är det olika på olika CG? Fanns bara Skogaholms och Gillets, eller vad det nu heter.

De Tokiga Brokiga sa...

Jag handlar på City Gross i Nyköping. Inte så långt från dig, om du är söderut någon gång, ligger precis bredvid motorvägen också.

MiaMaria sa...

På CG i Kungens Kurva fanns alla tre sorterna pepparkaksdeg, kanske var Annas slut eller så har inte just din CG tagit in den. De kan välja lite har jag hört när jag frågar om Ballerina med pepparkaksmak och Vinterchoklad från Marabou. Jultok, det är jag :D