lördag 7 november 2009

Att inge förtroende.


Det känns inte direkt som om det här haket skulle stå överst på listan om jag ska göra lösnaglar.

6 kommentarer:

Christina sa...

Hahahahaha!! De är så BÄST! Hon som äger det heter My, är fr Vietnam. Alla är så gulliga och de gör stans allra bästa naglar till häpnadsväckande låga priser. Alltid fullbokat. Nu har du röjt min hemlighet. Jag är stammis :)

Kamilla sa...

Skenet kan ju absolut bedra,, eller hur?

Malin J sa...

Ser lite sunkigt ut, men som sagt skenet kan bedra.

Smultronblomman sa...

Det är insidan som räknas. Har du inte fått lära dig det.
Kan berätta när jag gick till min nuvarande optiker första gången. Ny i stan och frågade jobbarkompisar om var jag skulle gå för att köpa nya linser. Det var den numera pensionerade pappan jag träffade. Kontoret såg ut som ett bombnedslag. Journalföringen var på kollegieblockspapper i C5 kuvert. Staplar över allt, även i hörnen på golvet. Tänkte gå därifrån direkt! Men järnkoll hade "gubben". När man kom lyfte han i en hög och plockade direkt fram journalen. Hade aldrig tidigare fått sådan service som där. Han gjorde ett grundligt jobb med utprovning och linserna passar perfekt! Sedan hängde han med tiden och datoriserade allt. Har gått där i snart 20 år!!

MonasUniversum sa...

Haha Christina, jag garvar läppen av mig, jag trodde att det var den vanliga särskrivningen som alla gör. Att det skulle vara Mysnaglar.

Och självklart kan skenet bedra. I just såna här fall går man ju oftast, åtminstone jag, på rekommendationer.

Lola sa...

Men det är nog som i Italien: det ser förskräckligt ut på utsidan men när man kommer in är det som i en annan värld. Och tydligen stämde det i detta fallet då.