fredag 27 november 2009

Om att inte vilja bli nådd.


Jag är i norra förorten och tittar på en lokal. I ett kanske inte så fint område.

Det verkar som om polisen har stora problem med ligister här.
Måste nog fundera lite till.
Klicka sig lite på bilden.

9 kommentarer:

Kerstin sa...

Obehagligt att du "försvann" efter det här inlägget... Ska man ringa polisen, eller håller du på och installerar maken i lekstugan?

Maria S sa...

Angående ett tidigare inlägg om sängvätning, min son har ett liknande problem. Vilken typ av hjälp står ni i kö till? Vi har kört fast lite och skulle bli jätteglada för tips om hur man kan gå vidare för att få hjälp.

Mrs Li sa...

He he he... Så där ja. Poliskydd.

Erica sa...

Off topic, till Mona och dig som frågade om sängvätning: Kanske skitdumt detta, tycker ni, som vet hur det är att ha sängvätande barn, men i så fall kan nu ju bara strunta i det och jag kan vara glad att ni inte kan slå mig genom datorn... :-)
Jag vill bara berätta om min brorsdotter. Hon hade problem med sängvätning och fick ha blöjor på natten ända upp i skolåldern. De prövade olika mediciner och tekniker. Men det som till slut hjälpte var när en läkare frågade hur ofta hon brukade kissa under dagarna och sa åt henne att hon måste träna sig på att hålla sig längre och helt enkelt tänja ut kissblåsan! Hon tränade på att vänta så länge hon bara kunde innan hon gick på toa. Tiden mellan toabesöken blev längre och längre och det gjorde att hon också kunde hålla sig på nätterna.
Som sagt, kanske skitdumt. Men ibland kan det enkla vara det bästa.
Kram

Zuzikins sa...

Aj löööv it!!! Var exakt var du sa du?? Måste ju hålla mig uppdaterad på alla små polislokaler jo nåw... ;-D

Finnpajsaren sa...

Mona, behöver du nåt? Hur länge ska du sitta där? Ska jag komma med nåt? Tamponger? Tandborste? En bok? Lite Taittinger?

Den hemska tvillingen sa...

Inte har Mona gömt sig där inte, det är nog Dux som tillfälligt kamoflerat sina lokaler för att freda sig om Mona kommer på besök. Då gör man nog klokt i att antingen gömma sig eller tillmötesgå hennes önskemål. OM man vill behålla tänderna alltså.

Monica sa...

är du klar med champangedrickan?????

Anonym sa...

Läser just ikapp efter en helg utan möjlighet att följa din eminenta blogg. Har passerat denna "dörr" många gånger då jag bor i ej nämnda förort, och då funderat på hur man tänkte här. Jag hoppas dock att du trots slummen hittar en passande lokal. Det är inte alls så hemskt här som blogg-kollegan Linda vill få det till... :-)