fredag 6 november 2009

När käften glappar..det här med biverkningar. Eller?

03.57 kravlade jag mig ur sängen eftersom mitt huvud höll på att sprängas. Insåg att vi inte hade nån Alvedon i badrummet på sovplanet så jag fick gå en kilometer ned till det andra badrummet. Och för varje steg i trappan ned så förbannade jag mitt spontana infall att ta den här sprutjäveln.

Nu, 09.12, och 5 Alvedon senare så kan jag i alla fall röra huvudet utan att grina. Det är klart gränsfall till migrän.

Men så säger talibanen: "Mamma, är det ditt väderhuvud som har kommit?" Och syftar på min "förmåga" att känna av lågtryck.

Så då blir jag tveksam. Är det sprutan eller har vi snö på ingång?

Fortsättning lär ju följa.

8 kommentarer:

wettexvärlden sa...

Det där är intressant. I stort sett alla symptomen på grissjukan stämmer på mina vanliga kroniska skitsaker. Så hur vet man liksom?
Krya på dig i alla fall oavsett vad det är, kram!

Dubbelörn sa...

Säg nu inte att du också ska dras in i denna masspsykos??!! Tror inte ett skvatt på detta, biverkningar har alltid funnits, i alla vaccin, öven de tidigare flunsavaccinen. Men nu har det blivit helt hysteriskt, så din migrän är bara en helt vanlig väderspänning *asg*.

Kram fr hennemedbäggebenapåjorden

Malin J sa...

Det ska komma in ett oväder nu i dagarna såg jag på vädret. Har själv alltid ont av omslag mot fuktigare väder. Jag har ont och har inte tagit sprutan än. Jag satsar mina pengar(om jag hade några) på väder migrän.

Kimmi sa...

Hoppas du mår bättre snart. Och ja, de har rätt...tar man sprutan får man ta den varje år sedan för immuniteten varar tydligen inte längre än just ett år. Snopet. Men hääärligt för dem som tjänar stålar på det. :-)

Berith sa...

Hm, tja jag hade liknande funderingar efter min besprutning. Berodde huvudvärken på sömnbrist, PMS, begynnande migrän eller sprutinnehållet? Vi lär inte få veta min vän. Efter fyra alvedon började jag känna bättring, och när jag stod i begrepp att ta en ipren också, ja då hade det släppt!

Maja sa...

Âh, fâr jag vara en besserwisser och pâpeka en sak? Immuniteten som du fâr av denna spruta räcker för resten av liten mot just DEN influensavirus-stammen.

Det jobbiga med influensaviruset är att det muteras varje âr. Vilket gör att även om vi har fâtt immunitet mot ett ârs influensavirus-stam sâ hjälper inte det mot nästa ârs influensavirus-stam. MEN om samma influensavirus-stam kommer âret nästa âr igen (eller är hyfsat likt), sâ är man immun mot det.

Mona: det är bara ditt immunsystem som reagerar mot vaccinet, det gör sitt (immunsystemet allstâ) jobb och det är bra :-). Eller sâ är det vädret...

Pia sa...

Det kan nog vara BÅDE sprutan och lågtryck.. En kompis till mig hade en sprängande huvudvärk i flera dagar efter att hon tagit sprutan.. Jag å andra sidan får värsta migränattackerna vid lågtryck..
Du har inte direkt en win-win-situation på gång..

Anonym sa...

jag har hört att man inte ska ta paracetamol i samband med nöffnöff sprutan för att det "slår ut" sprutans värkan..