torsdag 5 november 2009

När man får lov att boosta sig själv.

Den här hösten har jag varit osedvanligt mycket ur balanas. Höstens mörker brukar sällan påverka mig men jag tycker att det mesta suger just nu. Och inte hittar jag nån välhängd k** i Kina heller.

Så då blir man lite varm i hjärtat när man läser sånt här, och jag skiter i om det inte är politiskt korrekt att outa det så här;

"Tack. Du är så jävla bra och så unik som en av de varmaste, mest omtänksamma människor jag någonsin träffat. Du tar dig tid för andra, behandlar varenda en med respekt och känsla, lyssnar och förstår och gör du inte det så frågar du för att du är intresserad. Du är bara världens bästa. Puss."

Och då skulle det ju ligga nära till hands att tro att det är makens ord, men nähädu. Det är Tara-Christina. Och jag blir väldigt ödmjuk och tacksam.

Så. Nu blev jag glad igen.

....och alltså är jag inte en sån ragata som maken en gång i veckan vill påstå att jag är!

6 kommentarer:

Christina sa...

;)

Anonym sa...

Håller med Christina till 100%.

Vart tog kvällen vägen? Trodde att jag skulle hinna prata mer med dig...

Alltid lika kul att ses!

Kram
Ewa

Dubbelörn sa...

Instämmer helt med Christina :). Du är en helt fantastisk person!

Rattade igår alldeles i närheten av dina trakter. Bestämde mig hastigt för ett besök på Drottningholms slott. Sonen gjorde sin debut som högvakt där igår. Var ju tvungen att åka in o se hur snygg han var ;).

Kram

Gabriella sa...

Har ju ännu inte haft äran att träffa dig IRL. Men för att utgå från det jag utläst av vår korrespondens: She is so right!!!

Kram!

Anonym sa...

JAg tror du kommer må skitbra efter den påtvingade semestern nästa vecka, då kommer du landa och vila sedan går resten av hösten som en dans. Visst är det lite jobb innan man kommer iväg, typ Skatt och moms inbetalningar osv som måste fixas innan. Men sedan en vecka lugn och ro, GLÖM bara inte stänga av mobilen.....

Stina sa...

Äh, du är ju skitbra, i alla fall icke-irl, och sannolikt även irl.