söndag 20 september 2009

Har ju glömt.

Jag stannar.

Här. I min gråa håla.

Mest för att jag de facto inser att jag inte är så bra som jag har gått och inbillat mig. Och därmed inte tar några risker inför en uppdragsgivare.

Men jag blev mycket smickrad.

Fast, självinsikt är nyttigt. Väry.

Och jag känner mig nöjd med beslutet.

Tack fina ni. It's all about you. Men det vet ni.

Bra så.

11 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Vadå insett att du inte är så bra som du gått och inbillat dig? Fattar vad du menar men nu underskattar du faktiskt dina läsare. Om vi alla tycker att du är så där jävla skitbra (jaja, jag ska ge dig en guldpeng när vi ses) så är du ju det. Och det gör vi ju, anser att du är det.

Så sitt inte där och var oförskämd hördu, det kan sluta illa.
Fortsätt skriva istället, var är ointressant.

SqZ sa...

Vad är det där för trams! Du är visst så bra att du skulle passa på en komersiell sajt. Däremot gillar jag att du stannar för jag tror att en flytt skulle påverka HUR du skriver.

reneesfotoblogg sa...

Jaaaaaaaaaa!
Förnuftet har segrat!
Visste väl det.
Glad blir jag!
mvh R

annica sa...

Med risk att verka tjatig...

Du är bäst! Om jag bara fick följa en blogg skulle jag välja dig...

Och nu behöver jag inte oroa mig för att du ska bli "anpassad". jag vill höra allt som i mångt och mycket påminner om min finförort kryddat med opaktisk Make (själv ägare av en) samt att ävan andra har jobbkriser. Dessutom kunna (skade-)glädjas åt mitt utmärkta lokalsinna/kartläsningskunskap!

:) annica

Anonym sa...

Jo du,du är bättre än du inbillar dig så om det är av den orsaken du stannar tycker jag det är tråkigt. Men jag trivs i din fina "gråa håla" och visst är det skönt att slippa "hoppande" reklam. Nu hoppas jag på boken, köper den dirkt och kanske kan man få den signerad.

Flyttfågeln

MonasUniversum sa...

Tack, ni är snälla. Verkligen.

Och ja Flyttfågeln: det är den enda anledningen. Vill inte göra någon besviken.

Anna sa...

Det hade blivit bra hur du hade valt. Men jag är ändå glad att du stannar.A

Hallongränd 4! sa...

Mona darling, du ÄR bra. Sk*tbra! Men jag tänker inte tjata mer om det och ändrar jag mig så säger jag till. Så var det utrett!

Monica sa...

Men HALLÅÅÅ?
Du ÄR bäst, hur skulle du kunna vara bättre? VEM är det som har fåttt dig att tro att du inte är så bra som du trodde? Om det är du själv så kan jag bara säga: SKÄMS!!!

Nåja, kul att du stannar här i alla fall, jag hade följt med dig i vilket fall som helst, men eftersom man är lite lat så är det ju enklast om du inte byter...

KRAM på dig!

mollusqa sa...

..."inte så bra som jag gått och inbillat mig"... nä nä, jag kan säga att du är den mest beroendeframkallande blogg jag vet, du skriver helt underbart, och jag vågar inte tänka på hur många gånger om dagen jag bara måste kolla om du uppdaterat :o)

Men glad är jag att du stannar, det kommer i alla fall jag göra!

Frida sa...

Mycket bra så. Varför ändra på ett vinnande koncept. Och det är ingen fråga.