söndag 20 september 2009

"Ensam Mamma Söker..."

Alltså.

Jag tittar på Sveriges bidrag till Oscarsgalan.

Och undrar över en sak:

En av de otroligt intelligenta mammorna radar upp sina 6 hang-arounds vid poolkanten.

Hon vill med förbundna ögon klämma på respektives häck.

För hon "gillar rumpor."

Jag bara undrar.

Jag bara undrar vad som hade hänt i media om det var en snubbe som radade upp sex brudar och bad att få klämma lite på lökarna.

19 kommentarer:

Véronique sa...

En avsnitt ur Paradise Hotel eller Sexistisk-kvinnoförnedrande-tutt-chock-tv där alla hade känt sig sååååå utnyttjade. ;)

Smultronblomman sa...

Det hade blivit ett liv utan dess like!! Men varför gör man nåt sånt här? Eller är det väl jag som är helt off och inte begriper att man måste sticka ut för att få hugg.

Sus Klurar sa...

Ja herregud! Vilket jävla väsen det skulle blivit.
Hjärtat sa just samma sak.

stort och smått sa...

Det är skillnad på könen, helt klart. På både gott och ont!
Men visst är det dum-tv när den är som bäst. Eller sämst.

Rijo sa...

Så är det bara. Kvinnor får, inte män... =/ Hon är lite oskyldigt rumpfixerad bara. Tro mig, jag känner henne.... =). Det är inte så allvarligt som det kan tyckas tror jag.

Mamma J sa...

Hon är bara sååå pinsam!

William Wistman sa...

Där är väl en skillnad i rumpändan också. Jag har i alla fall svårt att tänka mig att jag skulle känna mig förnärmad av att en tjej tar mig på rumpan.

tojis sa...

Jag tänkte precis samma sak! Och jag tycker inte det här är ok heller. Pinsamt. Och vilka värderingar att föra vidare till barnen! TV3 tar verkligen ett samlat grepp på moral, sunda värderingar och politisk korrekthet under hösten :-)

Ewa sa...

Jag tror att anledningen till att det är tabu att män tar kvinnor på rumpan, men inte tvärtom, är att kvinnans sexualitet länge varit utnyttjad för alla möjliga ändamål och samtidigt ansetts vara något negativt. Det krävs alltså en motreaktion i form av att det markeras att det inte är OK att utnyttja kvinnan som ett sexobjekt hur som helst innan vi förhoppningsvis kan nå fram till ett tillstånd där manlig och kvinnlig sexualitet har lika värde.

Det gör det visserligen inte bättre, men det är en förklaring till varför det ser ut som det gör.

Lisa sa...

Ja det verkara vara de mest puckade singelmorsorna som ställer upp på de däringa programmen!
Skall man skratta eller gråta?

Och NEJ jag tittar inte på programmet, men stora T sitter med fjärrkontrollen och det blir ju reklam på andra kanaler ibland! ZAPP-ZAPP-ZAPP-ZAPP-ZAPP ;-)))

Farbror Blå sa...

ha ha ha...fy fan! Hela programidén suger juh!!!

fjortisensmorsa sa...

Wow, de är störtkära och "det är det bästa som någonsin hänt dem" efter en dag,typ!? Blint rumpklämmar test- hennes barn måste verkligen känna sig stolta!

Christina sa...

PRECIIIS så tänkte jag när jag först såg klippet i AB i helgen. Exakt. Var är männen som borde protestera å det högljuddaste?

Caroline sa...

Ja och stackars sonen som är rädd för att få hem en 22-åring, han har vid inspelningen ingen aning om hur hans höst kommer bli, när han ska försvara sin mors agerande. Det är ju knappast så att man lära känna folk genom att nypa dem i baken, så jag tycker hon är på fel spår. Hon är så jävla mån om att de ska tycka att hon är ung och snygg och i det konceptet ska hon säkert också uppfattas som kåt. Vem HON är har ingen någon aning om.

Anonym sa...

Ensam Mamma Söker

Är rumpan det viktigaste hos en karl...????? Hon är ju patetisk...

Anonym sa...

JAMEN ÄNTLIGEN! Jag har sagt det länge men utgått från att ingen orkar bry sig om att det fan är lika illa oavsett vilket av könen som utnyttjar det andra

Åsa sa...

Jag tycker det är enbart pinsamt. Det är inte ok åt något håll. Stackars hennes barn.

Malin sa...

Om detta program hade funnits när jag var liten så hade jag hellre förlorat ena benet än att se min mamma i något liknande. Fast Peter tycker att jag ska ställa upp nästa år. Söker? Vadå söker - jag är nöjd som singel!

Puss å kram från en förkyld tant till en annan!

Milla sa...

Word!
Jag har själv skrivit ett inlägg om det i min blogg faktiskt. Det heter Hockeyrumpa. Och sedan nämnde jag även det där med rumpkläm i ett annat inlägg (söndag).Läs gärna om du vill och orkar. Det är helt jävla... ja, jag vet inte vad! Hon är crazy den där damen.