fredag 4 september 2009

Skitmaskiner.


MÅSTE alla jävla maskiner vara så avancerade! Det ÄR inget papper som har fastnat. Men den lyssnar ju fan inte. Trots att den kostar typ 100 jävla tusen.

11 kommentarer:

Smultronblomman sa...

Det måste vara en man....

Varför tar jag trilskandes maskiner som en personlig förolämpning? Är det något som inte fungerar känns det som om det djävlas med mig.

Känner igen irritaionen. Speciellt när det inte fins någon rimlig förklaring till driftstoppet!

Ta några djupa andetag, säg till maken och gå och ta en kopp kaffe under tiden...

Isabelle sa...

En sån där har jag gafflat med hela sommaren. Fast antagligen en förgångare till din, typ dess farfar eller nåt, bör nog gå i pension snart. Det meddelades så snyggt vad som var fel och vart felet satt. Najs, tänkte jag första gången. Det var ju bara det att skrället alltid hade fel.

Camilla sa...

Det är ju en man för faan, han har ju namnskylten på och allt....
fattaruväl ;o)

Pangbruden sa...

dra ur kontaktjäveln..det gör jag

Smultronblomman sa...

@ Camilla: Jag har så små händer....Såg inte det, men mina misstanka är besannade! Stäng av, dra ur kontakten och starta om - det brukar få sådana här manicker att glömma vad de tänkte på...Säker instruktion i många lägen! Synd att det inte fungerar på män - man kan ju inte dra ur sladden precis....

Anonym sa...

Stäng av honom en kort stund när han inte vill (om du tömt honom på allt som finns i rören) vår brukar då starta om så snällt och man kan kopiera vidare

Cina sa...

Vår kopiator på jobbet krånglade hela sommaren. När jag kom tillbaka från semestern var den borta, utbytt. NU vet jag vart den tog vägen...... ;)

Camilla sa...

nää, tycker som Smultronblomman.... synd att det ej finns sladdar på män ;O)). DÅ KAN DE KNIPA NÄR MAN VILL OCH TALA NÄR MAN VILL DET...OM DE INTE HETER cARL lAMM DÅ FÖRSTÅS ;O)

Oj, stora bokstäver åkte på... det orkar jag inte fixa till.... men jag är inte så arg som jag låter... bara lite bestämd

Smultronblomman sa...

@Pangbruden;
Du drar inte fram pickan då??? ;D

Sara sa...

På den högra av skrivarna.. eller om du förstår vad jag menar. *ler* så ser det ut som ett litet (eller halvstort) spöke som står och viftar med armarna åt vänster..
Ja det var ju kanske inte så roligt.. fast det tycker jag klockan elva på kvällen. Jätteroligt till och med. Ville bara dela med mig. =)

MonasUniversum sa...

Sara: nu ska nog Sara sova lite tror jag!! Men, efter 15 sekunders stirrande så ser jag vad du menar! =))