fredag 25 september 2009

En sorts själavård på en fredag.


Nästa vecka så kommer allt att handla om fötter. Om att överleva. Jag gör mig redo. Synd att maken inte är fotfetischist, han hade fått en trevlig kväll. Suga sig lite tår kanske. Nämen allvarligt, fatta att det finns såna!

8 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Fotvård m massage som är sååå skönt :).

Kram

Wayne sa...

Och du klagar på att jag filar fötterna! Det är väl ändå fan snäppet värre att lägga sig på en brits och stoppa in de små i plastpåsar. Konstigt beteende, ser ut att vara en scen ur en mördarfilm.

Ses runt 19.30.

Om inte, ha en tjusig helg.

Helena sa...

Hallå där, Mona!
Vad jag har fått läsa ikapp! De senaste veckorna har jag varit helt begravd under flyttkartonger, vi flyttade i lördags. Vår uppkoppling har strulat väldigt så jag har inte kunnat läsa mina bloggar, men nu är jag uppdaterad igen! Jag missade hela "byta-till-en-annan-blogg"-grejen, och är så himla glad att du fortsätter här, jag har läst din blogg från början, hittade dig från PappRikas forum, men jobbar fortfarande mot känslan att man läser något privat, så jag kommenterar inte så ofta. Vet inte vad jag ska skriva, alla andra har skrivit det jag tänker redan, och då får du ju veta det ändå, har jag resonerat. Jag ska bli bättre på att ge respons, nu ifrån mitt lilla radhus i stället från en lägenhet!
Kram från Helena
ps. Det ser ljuvligt ut på bilden!!!

Pangbruden sa...

Med tanke på att det finns folk som har sex med träd så tycker jag inte lite tåsugeri är så farligt.. Själv är jag så jävla kittlig att jag vill ha mina fötter i fred!

Hallongränd 4! sa...

Ser chict och piffigt ut.

wettexvärlden sa...

Glöm inte att ta av skiten innan du går hem.
Själv ska jag fixa med det ikväll. Framför tv:n. Fredagsmys på hög nivå.

Ting sa...

Äckligt är vad det är.
*hulk*

Mr Lee sa...

Tror folk skulle glo mindre om du gick runt i stövlar. Du har väl iofs vanan inne efter alla turer till Måleributiken i pyjamas. ;)