torsdag 24 september 2009

När man blir förbannad på gubbajävlar.

Idag höll jag på att köra över en gubbjävel. På riktigt. Med flit dessutom.

Jag kommer åkandes med jeepen och skall strax svänga ned i ett trångt garage, som ligger under ett bostadshus mitt i city.

Före mig ligger en Volvo S60. By the way en exakt likadan bil som jag på måndag ska betala 15 000 jävla kronor för att få lagad.

..fast min har turbomotor förstås. Inte nån mesig pruttmotor på 2,4 l.

Very well. Gubbjäveln stannar mitt framför mig och dubbelparkerar. Precis en centimeter från garagenedfarten.

Jag sitter TYVÄRR i telefonen och pratar viktigheter med någon. Så jag kan alltså inte dra ned rutan och be idioten att flytta på sig.

Han känner väl på sig att han har en kärring i häcken som stirrar på honom, för han vänder sig om samtidigt som han meckar med något i bakluckan.

Jag ser att munnen rör på sig. Nåt om "använd ratten". Typ.

Vet ni hur svårt det är att gestikulera till någon, utan att visa det mittersta fingret, och få personen ifråga att fatta att han är ett ärkearsel?! Att jag mer än gärna kunde använda ratten, med konsekvensen att jag skulle mosa hans ena flygel.

Till slut kunde jag avsluta samtalet och dra ned fönstret. Precis då är han på väg in i en port men vänder sig om och säger något stöddigt.

Jag ifrågasätter hans intelligens och han kontrar med att jag borde "köpa en mindre bil om du inte kan hantera den".

Jag är inte en person man ska bråka med när jag är på det humöret. Jag är en jävla ragata om man träffar på mig på fel dag.

Men eftersom jag har en passagerare med mig i bilen så måste jag anstränga mig Å DET YTTERSTA för att uppföra mig vuxet och inte köra över idioten.

Man kan helt enkelt säga att gubbajäveln kan skatta sig lycklig som överlevde situationen.

Ja. Det betvivlar i alla fall inte ni som har hängt här ett tag.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det var kanske tur att du hade någon med i bilen :-) och en himla tur för gubbjäkeln. Vete fasen om jag inte gått ut och sparkat på hans bil eller ringt polisen å bett dom hämta den... men dom har ju lite annat att pyssla med nu...
kram kram LiSe

marie m sa...

Ja, han borde köpa sej en lott, sån tur som han hade idag......han lever ju på övertid oxå ,tack vare din medpassagerare !!

Monica sa...

PMS igen??

Fredrik sa...

Haaaaaataaaaaar folk som dubbelparkerar, så djävla ego!!!

fjortisensmorsa sa...

Är det någon som kommer ihåg "Stekta gröna tomater" när hon kör in i bilen som snor hennes parkering- me like!!! Tänk att smasha in i hans dubbelparkerade bil så plåten krullar..*myser av tanken*

Anonym sa...

Även 2,4 i Volvo har turbo!

Hallongränd 4! sa...

Tog du bilnumret? Jag kan hänga med och punktera hans däck nån natt.

Mr Lee sa...

Anonym: Heter den 2,4 utan något T har den inte turbo. 2,5T, T5 eller T5R är det som gäller för bensinarna i S60 utbudet om du vill ha mer än cupéflåkt i bilen. Bokstaven i står för insprutning. S60 tillverkas för den delen inte längre...