måndag 5 september 2011

Om att älska sin man lite extra. I två sekunder.

Kom hem från mässan vid 22-tiden igår och upptäcker att min Outlook fungerar.

Maken, som är fullkomligt värdelös att ha med när man packar ihop en monter, då han bara ska slänga ned allt så fortast möjligt, fick ledigt. Och han var ju inte direkt nödbedd så i utbyte fixade han alltså min mail.

Så jag blev själaglad och väry tacksam. Tills jag upptäckte att idioten ätit upp min goda goda mat, som jag tagit med från Pontus by the sea. Det är en av Stockholms dyraste restauranger, så jag hade verkligen sett fram emot att få njuta av den och ett glas champagne.

Inte att den skulle bli uppäten av nån som lika gärna hade kunnat göra makaroner och köttbullar.


4 kommentarer:

Ett stenkast från Fyndet sa...

Tja, det är väl en av fördelarna att vara själv... Barnen är INTE intresserade av exotiska saker i kylen, utan lämnar gladeligen goda take awayer ifred :)

Anonym sa...

Bara att ta det onda med det goda.....

Eva sa...

Jag förutsätter att det är typen Mamma Scans köttbullar vi pratar här, de där som det luktar apa ur paketet när man öppnar det, och som man blir helrutten i magen av när man ha ätit?

Anonym sa...

sådär resonerar jag oxå om jag köper ngt extra gott o lyxigt till mig ex choklad eller ngt annat som han sätter tänderna i, han äter så fort att ja brukar fråga känner du ngn smak????han blir skitsur o förlämpad,han kan lika gärna äta euroshopper skit....liksom
kram smålands sanna