tisdag 16 februari 2010

När man samlar på onödiga saker, eller kanske snarare när man blivit kärring

Jag har en hel klädkammare i källaren med kläder i storlek 38-40, och så här 6-8-10 år senare så är jag glad över att jag var så smart och köpte tidlösa kostymer och annat.

Och det är just den här klädkammaren jag har siktet på nu när jag har knytit ihop magsäcken.

Som en liten pre teaser så var jag där nere härom dagen. SnokTalibanen skulle givetvis vara med och kolla. Jag har en hel del aftonkläder såsom galaklänningar och annat tjafs med plenty of glitter på, som hänger där. Och talibanen befinner sig just nu (...sen typ 4 år tillbaka) i en glitterperiod, varför det var många "ahha" och "åhhh". In heaven kan man säga att hon var.

Nåväl. Jag hittar en flyttkartong och börjar rota runt i den. Av någon märklig anledning så har jag sparat alla stringtrosor. Förmodligen av ren snålhet då de kommer från lite schysstare butiker over seas så att säga.

Jag stirrar på dem och undrar om jag är helt dum i huvudet. HUR kan man ens tro att man någonsin skulle kunna mecka in röven i ett par såna igen. Även om jag skulle tappa 30 pannor så har jag jäkligt svårt att tro att hängröven plötsligt åker upp en våning, eller två. Snarare tvärtom: två skrynkliga skinnlappar liksom.

För jag har hört att en rumpa sjunker 20 cm när man blir äldre. TJUGO centimeter! Och att man kan köra tutt-penn-tricket där med: lägga en penna i rumpvecket och kolla om den sitter kvar.

Har en känsla av att jag kan få en stekspade att sitta utan problem.

Prova sig lite ikväll kanske.

16 kommentarer:

California Swede sa...

Det ar har traningen kommer in...ha,ha,ha. Du kan latt lyfta rumpan ett par vaningar om du gor "squats" och "walking lounges" varje dag. Helst med ett par vikter i handerna. Trust me, it works wonders. Om du inte vet vad jag menar sa kan jag skicka bild pa ratt form. Klart du ska komma i string trosorna igen. Fattas bara efter den operationen. Kram pa dig.

Jenny sa...

Stekspade?
Var glad för det! En annan (läs: jag) kan nog få en smärre timmerstock att sitta fast. Jag vågar dock inte prova av rädsla för det faktiska resultatet.

intern1n sa...

Rumpan tränas roligast med sex eller badminton. Enjoy, Mona! Heja!

Pernilla sa...

Haha! Eller så lägger man stringisarna på hyllan och använder snyggare trosor. (string har aldrig varit snyggt, inte ens på 17-åriga rumpor, och allvarligt; vem FAN tycker det är skönt med en skavande bit tyg i skrevet? ;)

P&K/Pernilla

Gabbe sa...

Hahaha, du är rolig!

Men det finns hjälp att få, som sagt, träning hjälper:

http://www.aftonbladet.se/sofismode/traning/article3787735.ab

Så får du en anledning att åka till NY också ;)

Singelmamman sa...

Hm, jag läste stekpanna. Och blev lite lätt chockad. Men en stekspade hängande under skinkan är ju inte heller så kul.

Tänkte bara sa...

Stekspade är väl ok, värre om kaveln hänger kvar.

erica sa...

Hoppas allt är bra med dig? Själv är jag nattuggla som vanligt, hehe...gissar att jag ätit förmycket semla så jag är alldeles speedad..

Kram

Elina sa...

Penna under tuttarna kommer jag aldrig att klara oavsett häng, de är alldeles för små. Men de där med rumpan var något nytt...just nu försöker jag tvinga mig själv att inte testa...rädd för resultatet...

H C Barregren sa...

Hehe, den var rolig...

Ullis sa...

Hahaha...som vanligt är ingen riktigt klok härinne!

Åker rumpan upp en våning då man gymmar? Amen, vad är det för fel på min då? Den hänger där den hänger liksom, trots gym. Inga stringtrosor här med andra ord.

Kerstin sa...

Men Mona, det är ju en colaburk man ska testa med!

Och sen får jag vidhålla att om man bara håller röven tillräckligt utspänd så fastnar inget under.

Renée sa...

Vilken sida om hemorrojden ska stringen sitta???

Pangbruden sa...

38-40 lär nog bli för stort.. Du får nog satsa på 34-36

Ciss sa...

*Bryter ihop och dör av skratt*

Tja, jag var ju tvungen att involvera vännerna och testa,och nu är ett helt forum involverat i det hela!

Resultatet är, att om vi fattat hur man gör så har vi ingen hängröv!

Ebba G sa...

OK, skryt ni om era behag. Det är så lagom roligt att få fatt i en stjälkvårta och tro att det är tutten... för att inte tala om baksidan... hm. Trosor i barnstorlekar görs inte i speciellt upphetsande upplagor, så det där med att försöka framhäva något man visserligen inte har.... nä, det är bara att ge upp.