tisdag 16 februari 2010

I'm not allone och ni är för sköna

Herrejösses vilka dårar till män vi har!

Och ni har ingen aning om vilken lättnad jag känner. Trodde jag hade hittat det värsta exemplaret, men en del av er slår maken med hästlängder. Vad ÄR det med våra män egentligen?!

Fortsätt och skicka in bilder, jag garvar läppen av mig! Och du, bara för att du inte har bildbevis, så betyder inte det att du är chanslös!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du Mona:)
Jag är sjukt pedantisk och har ett kontrollbehov utan dess like....
OCH jag är gift med världens slarvigaste människa. Hur tusan gick det till.?
Jag kan hitta begagnade snuspåsar på hans sida av sängen (i sängen), vilken han aldrig bäddar. Jag försöker tänka att det är han som sover på den sidan, inte jag:). De få gångerna han klär på vår dotter som är 2 år gammal matchar färgerna och mönstrerna aldrig med varandra. Svårt att be skruttfian att ta av sig och på med nytt..... Vill ju inte påverka henne. Haha!
Jag blir galen när han lagar mat för då ser det ut som ett bombnedslag i hela köket. När jag kockar ser det ut som i en heminredningstidning men jag är tacksam för att han faktiskt vill laga mat. Men det är svårt att låta bli att springa efter honom m trasan och dammsugaren!
Alla verktyg han släpar hem från sitt jobb och hamnar på, ja just det, MIN diskbänk gör att jag ser rött. Tack och lov att han faktiskt använder desamma till slut.
Det finns så mycket mer och jag skulle kunna skriva en bok om allt men summan av kardemumman är att han också bor här och det är skönt att han fortfarande känner sig hemma. Jag hade dragit för länge sen!

Kram Jenny

Magnolia sa...

Åh vad jag känner igen mig i det där, jag är själv en smula pedantisk vilket mannen INTE är och jo det är en enorm skillnad på min sida och hans sida i sovrummet....... *S*

Pernilla sa...

Gör en ny tävling! Jag har inget att bidra med här. :( Fast det är ju inget att vara ledsen för. Ju.

Anonym sa...

Oj, vad jag har skrattat åt alla störmoment. Det hade varit intressant att läsa respektives oxå!
Det som stör mig mest är när maken sitter kvar i soffan efter jag lagt mig, och oftast legat där ett tag så man ligger i dvala.. Då kommer han på att han är sugen på lite rajtantajtan och studsar in i sovrummet för att kolla läget. Studsar och stampar och för väsen ut för att röka, slår igen dörren på både in och utgång. Studsar in i badrummet för att borsta tänderna, i princip hoppar jämfota in i sovrummet igen för att visslande eller småsjungande kränga av sig kläderna och slänga dem på golvet för att hoppa ner i sängen så att jag i princip studsar av på andra hållet.
Och helt seriöst så tror han att jag också blir sugen då...

/Malin

Anette sa...

Läste om din tävling o började genast fota med mobilen ända tills jag kom på att jag har en ny dator och inte får in några foton i den ....ännu.
Jag sitter istället o glor på "högen" på min köksbänk, högen består av en pärm, en hög med reklam som maken ska läsa ...nångång (obs detta får ICKE slängas) en termosmugg som maken önskade sig i julklapp och har använt en gång sen dess men den får ICKE flyttas för då hittar han den inte/glömmer bort att använda den /välj själv alternativ) När maken kommer hem så kommer högen att bestå av två mobiler, en plånbok, leg-brickan till jobbet, nycklar och vad övrigt som kan hittas i fickorna SAMT icke att förglömma ryggan med jobbdator som MÅSTE stå o blockera alla lådorna i köket. Sen kan jag nämna att hela den här högen som ligger på min köksbänk blockerar hela kaffemaskinen så jag har gett upp tanken på kaffe ......
Sen kan jag fortsätta in i sovrummet och där ser det ut ungefär som i din soffa fast du kan lägga till lite tidningspärmar, en spikmatta, x antal böcker som ska läsas ..........nångång. För att inte nämna ett antal klädhögar med mer eller mindre begagnade kläder.
Sen promenerar vi vidare in i kontoret/gästrummet där är golvet översållat av pappershögar som "håller på att sorteras" Dom har blivit sorterade i ca 4 veckor vid det här laget. Fråga mig inte vad som tar sån tid med sorterandet men det måste vara svårklassificerade papper *S* Behöver jag säga att jag inte har städat där inne på de sista fyra veckorna :-)
Maken har en ful ovana att samla saker i högar överallt och till sist är huset översvämmat med högar som ska sorteras/ligga/sparas/slängas osv ...
Snacka om att jag blir trött på skiten ibland, när det gäller tonåringarna här kan jag iaf slänga in deras skit på rummen o stänga dörren.

Annette sa...

Uj - vad jag känner igen mig! Reklamhögar, böcker, ställer till i köket vid matlagning, sängbäddning, klagomål på att sängen gungar, ett mindre världskrig när muggen med kvällste glöms vid soffan... MEN jag snusar i alla fall inte, så det kan han inte klaga på!

wettexvärlden sa...

Inte en chans att det finns några bilder. Jag bakefter Mannen och plockar undan allt eftersom han släpper det ifrån sig...
Men jag har å andra sidan inget vettigare att göra om dagarna.

Jupp sa...

*andas*

Jag skickar make att kopiera upp mitt ORIGINALbetyg med instruktionerna

"Ta 5 kopior och skicka sedan ett ex i detta kuvert"

Hem kommer make med 5 kopior.

Originalet ligger i brev på väg till annan instans.

*andas*

Make sitter nu i telefon med Posten och svettas och lär INTE få pök i natt.

Nattens bibliotek sa...

Hej Mona,
Kan du inte ordna en omröstning på bloggen så vi får vara med och rösta fram den jobbigaste mannen att leva med?

Jag nominerar härmed:
Sopgubben
Snusgubben
Fiskegubben
Duttliduttgubben

MonasUniversum sa...

Nattens: Haha, ja, why not. Måste ha något i den stilen. Om ett tag.