söndag 14 oktober 2007

Vita lögner och dåligt humör

Den här "dieten" ska ju vara i 15 dagar.

Mitt största problem har inte varit själva dieten, utan vad jag ska säga till talibanen. Jag pratar inte "färg & form" hemma. Tycker inte små barn ska höra sånt.

Men så kom maken på det. Jag tappar nämligen sanslöst mycket hår. Så nu ska jag ljuga och säga att doktorn sagt att jag måste äta lite annorlunda, för att se om jag slutar att tappa hår.

Det låter väl bra va?

Apropå maken. Jag gav honom mitt matschema. Det tog 30 sekunder. Sen sa han;

"Å fy fan, vilket jävla humör du kommer vara på!"

Och då vet han inte att bästa vänninan, och tillika arbetskompisen (som bor hos oss de tre dagar i veckan hon arbetar) är initiativtagaren till detta. Plus att ytterligare en arbetskamrat också ska vara med.

Ska vi slå vad om att han tar in på hotell på torsdag-fredag, eller nåt?!!

Rösta på mig

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet att du vet, att såna här dieter är värdelösa. 14 dgr hit, 17 dgr dit.

Det är livsstilen som måste ändras.

Och du vet att jag vet att det är inte så jävla lätt.

Men istället för att jo-jo'a upp och ner så köp en bok "GI i praktiken". Det är livsstil som funkar. Om man kan unna sig lite promenader.
Den funkar så jävla bra, -1 kg i veckan första åtta veckorna. Sen flög jag av hästen och kunde knappt gå. Allt blev inställt och uteserveringarna öppnade. Alltså "hann jag inte tänka på det".
Men nu när det är som jävligast, då är det fan läge att sadla om och köra GI igen.
För faktiskt mår jag jävligt bra av det. Det tar lite tid i början, att lära sig, men sen jävlar.

Åhlens i din stad har ett märke som heter Zizzi förresten, högst upp vid Å+, finns Zizzi jeans, Zay och Zay jeans. Lite snyggare än vanliga andra tältkläder. I know, I'm dressed in Zizzi uppifrån och ner. Neeeh, bara uppe. Nere är jag ju en "vanlig" 46a (om jag har en bra dag).

Ska vi hjälpas åt? Att jaga kilon?

MonasUniversum sa...

Rosa my friend! Livsstilen ja. Jaaaa, men jag oooorkar ju aldrig. Samtidigt som jag vet att jag skule orka, om jag ändrade livsstilen! Och tack för tipsen, både här och på mailen. Måste undersökas! Jag brukar använda MAC-jeans. Mycket bra! Mycket töjbara! Använder bara svarta jeans, då jag fått för mig att blå gör mig ännu fetare!

MonasUniversum sa...

Och du. Jag antar utmaningen. Fast jag har ingen våg. Vågar inte, he he.

Jag går på huruvida jag kommer i kläderna, eller inte!

Så. Let's role the dice!