onsdag 24 oktober 2007

Tonåringar är smartare än man tror. Eller inte.

Det är ju himla märkligt.

Tonåringen åkte till sin far idag. Det är inte så konstigt egentligen. Det händer att hon, då och då, fast sällan, sover där. En natt. Typ.

I kväll informeras jag att hon kommer stanna där resten av veckan.

Jag undrar om det har något som helst samband med att vi öppnar butiken, och har några jävulskt hektiska dagar framför oss.

Och därmed hade behövt hjälp med talibanen.

Jag tror visst att man kan kalla det att fly fältet.

Jag tror visst att tomten ska hoppa över henne i år.

Rösta på mig

8 kommentarer:

Monica sa...

låter ju skumt? ja du får väl hota med tomten ;)

Anonym sa...

Har hört om sånt förr, att tonåringar helt plötsligt flyr fältet alltså när dom som bäst behövs. Tror du det hjälper med tomten??

Lycka till idag!

Ewa

Anonym sa...

Ha ha... :) Trevlig blogg du har, hittade hit via bloggtoppen. :)

Anonym sa...

Åh, jag har koll på att ni öppnar idag, men jag vet inte riktigt vilken butik det är ni har. Jag vet vilket centrum men inte riktigt var där. Är förskräckligt nyfiken så jag funderar på om jag ska en sväng förbi för att spana då jag inte befinner mig så himla långt därifrån...

MonasUniversum sa...

Tack Ewa. Och tack & välkommen Camilla!

Mamma P: butiken heter Hildurs Hem.
Om du minns gamla parkeringsgaraget, så ligger det i bottenplanet där. Snett emot Systemet, Expert och McDonalds. På andra sidan gatan alltså.
Än så länge har vi provisoriska skyltar, i väntan på neonskyltarna.
Du är VARMT välkommen, men som sagt, ta INTE fel på mig och min svägerska tack!

Anonym sa...

:D
Jag kikade runt igår utan att veta vilken butik det var, men misstänkte starkt att det var den eftersom du pratat om tunga matsalsbord. Gick faktiskt bara förbi (med två hungriga barn) och kikade in genom fönstret och där inne såg jag bara två män så jag tror inte att det var vare sig du eller din svägerska.Men grymt snygga möbler!!!

Anonym sa...

Och hur smart är man om man sitter och skriver ut detta om dottern på sin blogg, när man vet att dottern sträckläser den?!

Don't even try mother, du ska inte komma och klaga på att jag flyr fältet, så mycket som jag har fått dras med talibanen!
Shame on you!

Anonym sa...

Och att du sedan hotar med att tomten ska strunta i mig..... Vilket argument du har där hörru, jag som hatar julen och allt som har med den att göra!

// Den hormonstinna tonåringen