fredag 19 oktober 2007

Framme vid Fredag!

Ja. Om du nu tyckte att min gårdag var slapp, så är det inget mot vad dagen hade att erbjuda.

Spenderade 4 timmar på IKEA och Bauhaus för inköp av prylar till nya inredningsbutiken i Vällingby.

Maken har en Volvo Jeep. För er som inte vet, så kan jag tala om att det går in ohyggligt mycket i en sån. Problemet var att jag och kollegan handlade så mycket, så jag fick ringa efter maken, som kom med min bil. Det var allt från lagerhyllor till diskborstar.

Mitt i allt så var kontorstelefonen vidarekopplad till min mobil, och det var ingen lek att ta emot kundsamtal mellan lagerhyllorna på IKEA, i kassan på Bauhaus, i kön till kaffeplejset. Och samtidigt låta professionell.

Sen var det bara att ratta iväg till butiken och få upp allt. Maken hämtade talibanen, som fick vara med och "jobba". Vi kom inte hem förrän vid 19.00-tiden.

Fast en sak slår mig med svenska män. När jag och kollegan står och ska lasta i allt i bilen, bl a ett stort tungt, färdigmonterat (!) skåp, så står det två jädra nissar vid bilen intill. Och tittar.

!!

Hur jävla svårt är det att erbjuda sin hjälp? Jag blir så trött.

Bantningen?

Idag har det inmundigats två stekta ägg till frukost. Ett ostknäckebröd med blomkål till lunch. Och spenat med kyckling till middag.

Börjar känna mig som en kanin.

Rösta på mig

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade inte varit bitter och svensk om jag var där och då. I det läget hade jag med hela handen visat dom var skåpet ska stå i min bil. Mooouuuhahhahhhaahhahaaaa!! Om nu karlar så vara sååå jääävla karliga så får dom fanimej bevisa det också!! Nu ska jag fortsätta och vara skitbakis med äggröra och cayennepeppar.

Ella sa...

Sitter o skrattar åt din beskrivning av svenska män... Fast jag undrar om det inte är ett storstadsfenomen?