lördag 13 oktober 2007

En mycket sann historia

Apropå att låsa sig ute. Lyssna på den här;

För några år sedan så anlitade jag några målare. De skulle komma en lördag och måla om i vårt sovrum. Jag hade bokat det här datumet några veckor tidigare. Dessa målare var mycket upptagna, varför det var angeläget att jobbet gjordes denna helg.

Lördagen kommer, och det ringer på min mobil. Varken jag eller mobilen var hemma. Vi hade glömt bort det här, och åkt till goda vänner i Gävle. Klockan var 8 på morgonen, och där hemma stod målarna. Vi skulle komma hem söndag kväll. Panik.

Vi har ett hus med larm. Jag funderar snabbt. Kommer på en lysande idé.

Säger till målarmästaren att han ska ta stegen, klättra upp på vår sovrumsbalkong och slå sönder fönstret. Kasta sig ned till entréplanet, och slå koden för avlarmning innan väktarna kommer. Sen ger jag honom instruktioner om att hämta en extranyckel i vårt ena köksskåp.

Några dagar senare pratar jag med honom. Han skrattar lite gott och säger förbigående: "intressanta saker du har i ditt köksskåp!" Jag fattar ingenting.

En tid senare öppnar jag detta köksskåp. Som mycket sällan används. Där ligger en dildo.

Som jag och en kompis har köpt, för att skoja med en tredje kompis.

Den hade legat på köksbordet, för vidare transport till nämnda vän. Jag minns det väl.

För jag minns nämligen att det ringde på dörren en dag, och jag blev superstressad över denna dildo, så jag tryckte in den i köksskåpet i förbifarten. Och glömde bort det.

När det väl var dags för att lämna ifrån mig den, så kunde jag för mitt liv inte hitta fanskapet. Så det inhandlades en ny.

Målaren har gjort flera jobb åt oss. Han är mycket noga med att dra upp denna historia för sina olika medarbetare, som han har med sig varje gång.

Och det är ju absolut inte pinsamt. Inte alls...

Rösta på mig

4 kommentarer:

Monica sa...

hahaha<*asg*

har också en kul historia just om dildos,har haft planer om att skriva ner den förut,men inte fått ner det på "papper"
Men jag o min kompis kan skratta åt detta fortfarande *asg*
Åke heter den !
Ska forsöka blogga den historien en gång!

Anonym sa...

Hahahahahahahaha!!!
OK!
Den var toppen!

Anonym sa...

Hur stor är chansen att de tror dig om du säger att det inte var din!! =))

Min son fyllde 4 el 5 för ett antal år sen. (Han är snart 9 år nu.) Vi hade släkt å vänner här hemma. Helt plötsligt så är han borta, och jag har inte sett honom på en lång stund. Jag går å letar efter honom, vilket går ganska snabbt eftersom vi bor i en 3:a. Jag hittar honom sittande på badrumsgolvet med min dildo i handen som han väldigt nyfiket sitter och tittar på och säääkert undrar vad det är. Jag slet den ifrån honom å kastade in den i nån låda samtidigt som jag mumlade nånting och drog med honom ut därifrån. Han blev väl så chockad över att jag var så snabb så han hann inte ens reagera. Jag var livrädd att han skulle säga nåt när vi kom ut från badrummet, men nää, tack å lov, ungen uppförde sig som vanligt. Han har aldrig sagt nåt om det efteråt heller... (peppar peppar) men tänk om nån annan hade gått in å sett honom sitta där med den i handen??? *hemska tanke* =))

Anonym sa...

Glömde säga att han hade hittat den i nån låda el nåt, visste inte ens att den var i badrummet.. men jag kan säga så mkt som att den flyttade ut från badrummet snabbt som attans efter det kalaset... =)