lördag 6 oktober 2007

3:e mässdagen avklarad!

I dag har det varit kaos på hem- och inredningsmässan. Tack gode gud för att vi har våra montrar att stå i, för det var packat i gångarna.

Och givetvis så MÅSTE man ta med sig alla sina barn, och gärna två barnvagnar per familj. Tycker så synd om alla barn, ja, de som är för små för sånt här spektakel. Mycket gråt och tandagnisslan.

Hur som helst så kränger vi tavlor så det står härliga till. Nu är det bara ett 30-tal kvar och jag skriker halleluja för varje tavla som går i väg.

Men.

Mässandet börjar ta ut sin rätt. Man står hela dagarna, så det ser ut som om man har fått badringar runt vristerna. Något svullna.

Man haltar ut till parkeringen varje kväll och tackar gud för att man har automatlåda. Kopplar in cruisern och kör i jämn fart hela vägen hem. Allt för att inte behöva röra fötterna en millimeter.

Stapplar in i huset och sätter sig vid ett dukat bord. Min mor, med make, tar hand om talibanen, och all markservice vid varje mässa. Min mamma är en gud när det kommer till matlagning. Dessvärre hoppade den genen över mig.

Sen lägger man sig på soffan. Somnar till. Inser att kudden skriker efter en på övervåningen. Tvätta sig och borsta tänderna. Hopp i säng.

Klarvaken.

Fram med datorn. Skriva ett inlägg. Hoppa runt på bloggvännernas sidor.

Maken?

Ha ha. Han lade talibanen. Och sover nu som en gris intill henne.

Over änd out.

Rösta på mig

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du måste ha ett par sköna skor, låt det gå före att de ska vara jättesnygga. Då mår du nog lite bättre. Det är jobbigt att stå hela dagen om man inte är van.

Ella sa...

Undrar vad du har för skor... fast å andra sidan hjälper ju inte sköna skor när man står o går hela dagen...

MonasUniversum sa...

Kära Mimmi och Ella. Gissa om det var många år sedan jag gav upp måste-se-snygg-ut-syndromet! Numer skiter jag fullständigt i hur mina skor ser ut, bara de är bekväma!!

Men. Det hjälper inte...

Monica sa...

Köp ett par fula FOppa dom är iallefall sköna att jobba i!