onsdag 6 maj 2009

Just det!


Det är sådana här man ska passa sig för; tanter som har båda händerna på ratten. De är fullkomligt opålitliga.

12 kommentarer:

Erika sa...

Ja det stämmer. Min kille brukar säga att många kvinnor (även män för den delen men de är få) saknar den här förmågan att orientera och agera rätt i sin omgivning och hantera flera intryck i rummet. Det är därför kvinnor helt plötsligt kan kasta sig ut i ytterfilen för att de kommer på att de ska svänga av just här. Och glömmer att kolla att det kan komma någon bakom! etc etc Han kallar det för virtuspatiellt seende.. tycker det är ganska smart ord för det. ;)

Osloskånskan sa...

..i likhet med dom som sms:ar under färden. "slalom is my middle name"

Farbror Blå sa...

ha ha ha ha...och min gamla körlärare, en gaggig trafikpolis, på polishögskolan muttrade ALLTID om att hålla händerna "tio-i-två" på ratten :-) Gubbkörning alltså!!

Helena m. 4 sa...

Krampaktigt hållandes i sin livboj - jag menar ratt - styr hon sakta sin pråm hemåt, och inte lär det går fort heller va' ?

MonasUniversum sa...

Erika: HAHAHA, DET var ett bra ord, tack!!

Osloskånskan: Nu skäms jag...för jag är en av dom. Men bara på raktsträckor...

Farbror Blå: när jag körde upp så sa jag direkt till uppkörningssnubben: jag kan säga på en gång att jag kommer ALDRIG att hålla tio-i-två så är det så att det är avgörande så stannar vi här på parkeringen förstår du. Han svarade att det var lugnt. Sen fick jag körkortet.

Helena m 4: Exakt! Jag skulle egentligen ha legat bakom henne för vi skulle köra upp på motorvägen, men jag insåg att jag skulle få vänta tills nästa vecka, så jag körde om.....

Farbror Blå sa...

men jag menade inte uppkörningen. Där höll jag nog fasen som man ska... utan den muttrande gubben var polisbilskörningslärare (shit va långt ord)

Farbror Blå sa...

hittade ett i samanhanget kul inlägg på kottenliv.blogspot.com

jag citerar:

"Idag bär det iväg till sommarbetet, om vi nu får in Afro i transporten. Talibanen är det inga problem med men morsan hans är mer motvillig till dylika äventyr.
Håll tummarna...."

ha ha ha ha ha...det handlar om hästar men jag får grymma associationer....

MonasUniversum sa...

Farbror Blå; Hahaha, det där var skitkul!!

Osloskånskan sa...

okej då. jag kör om dom. hellre framför än bakom!

Dubbelörn sa...

Tur att det inte var idag som jag var i stan! Jag höll på att bli vansinnig på alla "idioter". Filbyten o blinkers som enbart används som dekor... Snacka om stresshormoner!

Vi skulle kanske ta en tur ner till Isa i sommar o relaxa nerverna o samtidigt passa på att muntra upp henne på jobbet...*asg*.

Risken är väl att vi blir utslängda o hon blir av med jobbet *gapskrattar*

Kram

Isabelle sa...

Här slängs inte ut nånting. Platschefen själv blir överlycklig om ni tittar förbi. Då höjer vi stämningen på campingen till maxad nivå :) Däremot tror jag vi får utfärda trafikvarning på riksnivå om ni två ska ut på vägarna tillsammans!

MonasUniversum sa...

Isa: Inga problem. Örnen trycker jag ned i backluckan, så slipper hon dö i hjärtinfarkt när jag slår världsrekord på Ölandsbron!!