onsdag 13 maj 2009

Hur man mördar en make.

Vi har en sängvätare i familjen.

Alltså, inte maken.

Vi har ett väry najs överkast i vår säng.

Som jag personligen inhandlade i Las Vegas förra året.

Alltså inget man bara rasslar förbi IKEA och tjackar, om något skulle hända.

Min man förstår allt som har med siffror att göra.

Andra instruktioner tycks ramla ned i anus, eller nåt.

Som typ att inte låta talibanen somna i vår säng.

I synnerhet inte OVANPÅ sängen.

Vid midnatt går jag till sängs.

Där ligger en nedkissad taliban. Intill en snarkande make.

Taliban kan på intet sätt råka illa ut.

Men det kan maken.

I dag sladdar jag förbi kemtvätten.

Som informerar mig om att det fiiina överkastet från Jonajted Stäjts of Amerka är lite känsligt.

Så risken är stor att det blir förstört även vid kemtvätt.

Jag tog risken.

Och är det tyst i bloggen på tisdag nästa vecka så är det för att jag sitter anhållen för mord.

Så att ni vet.

24 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Tvivlar på att du ens som häktad och anhållen för mord kommer att låta bloggen vara tyst :-)
Men jag hoppas innerligt att överkastet tål kemtvätten och att maken lär sig att placera kissande varelser där de hör hemma.

Lycka till

Anonym sa...

Du är för underhållande:-)
/M

http://ahvaraforinte.blogg.se

Kyra sa...

För många år sedan när vattensängarna gjorde sitt intåg, så investerade ett par som vi känner i en sådan. Allt var frid och fröjd tills de en morgon vaknade av att det var blött i sängen på mannens sida strategiskt planerat. Men oj, XX vad har hänt? säger kvinnan. Och han förstår ingenting. De trycker på madrassen, men den verkar inte läka. Följande morgon är allt frid och fröjd. Någon dag senare har olyckan hänt igen, varpå kvinnan säger: Men XX du har ju problem! Mannen i fråga börjar fundera på en urolog, samtidigt som han tycker att det är märkligt att han inte vaknat när det skedde... Det var bara att renbädda igen, men då visade det sig att det var ett pyttelitet hål, där en fin stråle kom, vilket förklarade det hela. Det blev ingen urolog för mannen i familjen!

Kyra sa...

Inte strategiskt planerat - placerat ska det stå förstås!

Katarina sa...

Ohhh lite spänning...men mord?
Kan man inte testa "super nanny tips" typ med "naughty corner" eller något liknande där mannen får sitta lika länge som antal år han är ELLER där mannen får sova på luftmadrass lika många nätter som år han är...då kanske han inte glömmer viktiga saker så lätt...

Jupp sa...

Luras inte.

Överskriften var "hur man mördar en make"

...och inte ett endaste bra tips framkom. Jag som hoppades!

elin sa...

Det är lugnt - jag kan ge dig alibi! För en sån sak skulle jag absolut förstå dig. Om inte annat kan det vara mitt sätt att tacka för en underhållande blogg som jag visserligen nyligen hittat (tack vare innandufanns) men som jag läst bakåt i en hel del så fort jag fått tid.

Tack snälla (och kom ihåg mitt erbjudande nästa tisdag)!

Osloskånskan sa...

Jeg melder herved min intresse for valg av metode å kverke ektemannen. For ev fremtidig bruk.

Chris_P sa...

Gå med talibanen till vårdcentralen, tjecka ut ett recept på spray som minskar urinproduktionen på natten. Händer inga olyckor då. :o)

synd på överkastet!

MonasUniversum sa...

Chris P: får inte. Hon klassas inte som sängvätare förrän hon fyller sex. Dvs i sommar. Och då kan du haja att jag står på låset!!

MonasUniversum sa...

Elin; du är min nya kompis, tack!

Och tack ni andra. Jag är fortfarande stensur.

Andra 19 sa...

Sätt inte så stor tillit till mediciner på min huligan funkar det inte. Tack annars för bra underhållning!!

Helena sa...

Han kanske tyckte att överkastet från Las Vegas var lite way out? Han kanske hellre hade sett att du hade kommit hem med en uppblåsbar Elvis? Äh, krymp hans favvotröjor i tvätten och låtsas som ingenting. Det brukar funka på min. Eller tvättstrejka hans grejjer i två veckor. Funkar det med. Eller ta ett aslarvigt kort med mobilen och skicka till jobbet när du håller hans tandborste i toastolen. Bör funka? Men då finns det risk att du blir mördad först..?

Pernilla sa...

Asså Måååååna. Jag som trodde att du var smart. Du kan ju inte publicera på internet att du tänker mörda din make, då har du ju erkänt i förväg LIKsom. Nu är jag besviken.

Puss. ;)

MonasUniversum sa...

Andra 19: tackar ödmjukast och; välkommen!

Helena:Också varmt välkommen, om jag inte redan önskat dig det. Och tack för tipsen, ska noga överväga dem. Inte gilla överkastet? Well, det är (var?) helvitt och mycket snyggt, så nej, det var nog inte där skon klämde. Men efter vad det kostar att kemtvätta det, och om det inte sabbas, så kan jag lova att han inte kommer göra om det. Money talks.

M♥ sa...

hmmmm lärde han sig inte efter madrassene??

callo sa...

men förihelvete mona, sluta skriv så bra. i en hel veckas tid har jag nu läst din blogg från början och viktiga saker som t.ex. inlämningsuppgifter och sonens tandborstning har fått allt mindre uppmärksamhet. så det är ditt fel om jag inte klarar den här kursen och sonens framtida tandläkarbesök skall jag fakturera dig. MEN nu är jag ÄNTLIGEN klar och kommer dissa någon annan blogg jag läser för att ha tid för din, you made my top ten lista lixom. tack för skön underhållning!!

California Swede sa...

Mona,
Skit ocksa...Sag din kommentar. Hade inte raknat med att du skulle hitta dit sa fort, ha,ha,ha. Ville ha lite kott pa benen innan jag lat ett proffs som dig lasa. Men alla ar vi barn i borjan. Angaende overkastet och kisseriet...du far komma tillbaka hit och kopa ett nytt (den kostnaden skrammer val maken?)och satt pa pullups pa ungen sa slipper du olyckorna tills hon fyller 6 och annat kan goras at saken.
Bamsekramar till dig

Pia sa...

Såna prylar inhandlas när man kastat ut barnen vid 18 års ålder.. DÅ kan man pynta sitt hem med dylika delikata inredningsattiraljer.. i allafall ett par år.. sen kommer barnbarnen och då gäller JYSK-grejer(har 30 mil till IKEA så det är i princip som i USA!!) igen.. ;o)

Kan hon inte somna i badkaret istället? Enkelt att bara spola av om olyckan är framme.. ;o)

Mrs_A sa...

Haha en av de bästa bloggarna jag stött på! Min typ av humor och skriv sätt. Försökte själv ett tag skriva lite mer om mellan mig och maken men han blev bara grinig för att jag la upp på bloggen :)

Keep writing!

MonasUniversum sa...

Mrs A: TACK! Jag blir så glad.

Pia: jag skrattade så mycket att JAG höll på att kissa på mig!

Carlifornia Swede: Jamen DU om någon vet ju vilket jävla helvete det var att få med sig all skit hem!!

Callo: Hoppsan, inte glömma att borsta tändern eller låta blir att plugga, då får jag ågren. Men du, tack!

Monica: Mmm, man kunde ju tro att han lärde sig något där!

Gabriella sa...

Garvar högt här på kontoret! Du är bara för underbar.

Tror dock inte du kommer att anhållas. Mordplaner är ju ganska frekventa i ert hus, av bloggen att döma. Alltså stannar det där: vid PLANER.

Anonym sa...

Jag skrattar så mycket att jag också håller på att kissa på mig, dock inte för att ditt fin fina överkast kanske är förstört!

inmanejable sa...

Åh, jag lider med dig. Inte för att jag har något unikt otvättbart överkast på något vis.. Men jag har ett fett duntäcke och en alldeles för liten tvättmaskin och hade tills för några månader sen också en katt som mådde apa och visade det ENKOM genom att dag efter dag kissa på mitt täcke. Man fick tvätta det typ fyra gånger i den lilla lilla maskinen för att det skulle kännas rent.