söndag 31 maj 2009

Att vara sexig i en hammock. Nä, inget naket.

Jag är en mycket otålig person som har vansinnigt svårt för att bara koppla av och inte göra ett skit.

Men idag är jag trött. Och efter lite ommålning av ett par utomhusbänkar bestämmer jag mig för att skita i alla andra projekt.

För jag är astrött.

Så jag tar en bunt tidningar och lägger mig i hammocken. Efter en stund känner jag att jag nog ska dra igen ögonlocken lite.

Vi har värsta-bästa hammocken. Man kan nämligen fälla ryggstödet, och på så sätt farvandla den till en dubbelsäng. Så jag gör det.

Jag somnar som en klubbad säl.

I ungefär 3,5 minut.

Sen väcks jag av ett enormt dån, och jag tror för ett ögonblick att det är flaggstången som håller på att välta över mig.

Det tar några sekunder innan jag inser att det var mitt eget snarkande som väckte mig. (Jag har opererat bort mandlarna, men när jag är extremt trött så snarkar jag.)

Och eftersom jag är pollenallergiker och därmed täppt i näsan, så har jag dessutom sovit med öppen mun.

Inga konstigheter, om det inte vore för att jag upptäcker att halva ansiktet är blött.

Jag ligger och sover i mitt eget dregel.

Väry sexigt.

8 kommentarer:

Helena sa...

Väry sexy kan också vara att ha en självöppnande gylf och av någon märklig anledning spetstrosor när man har blodbadet från Lützen eller varför inte glömma bort att grannen är skitsnygg just när man skall ha springtävling runt kåken utan sport-BH och med en vattenspridarblöt kjol. Eller varför inte CYKLA till doktorn och be honom att känna på dina onda 2-veckors orakade ben? Jag har för 17 gubbar hur många exempel som helst. Jag slår dock vad om att du är sexigare än många andra. Du har iallafall inte mackglajjor;-)

fjortisensmorsa sa...

Jag fastnad på "hammock som går att fälla".hur suveränt lät inte det!?! Har man en sådan hammock borde man ha regeringens tillstånd att snarka!

Pia sa...

Sexy mama idag, alltså!!! ;o)

Sessan sa...

Men se det från den ljusa sidan. Du vaknade i någon form av möbel. Jag vet en som vaknade upp havlnakaen på golvet nedanför sin säng med en stukad fot.

Och med det säger jag hej från min gata i stan. Jag hittade hit via Lindas länk och kommer stanna kvar. Ville bara säga hej.

Hej. =)

Singelmamman sa...

Och allt snack om att skönheten sitter på insidan, det funkar kanske inte? ;-)

Zuzikins sa...

...hmm...kan trösta dig med att du inte dräglade ensam...

Efter mänsomspelarWiispelstittande, blogginläggsskrattande, (tack hjärtat, behövde det =D), liteförfåtimmarssovande, tidigtsomfangolfpromenerande (ett ord jag hoppas att jag inte behöver använda alltför ofta, man är fan inte KLOK som gör det frivilligt!) blev det en liten stund i solen i BadenBaden...

Vaknade blöt av svett - trodde jag. Men det var hakan som halkat ner o munnen som delat med sig av sitt innehåll på hela bröstet. Najs att man just flyttat in o gör ett så prydligt intryck på sina nya grannar...hoppas häcken dolde eländet...

Anonym sa...

nu är du sådär underbart go att...
jag önskar att jag kände dig & bara ge dig en lång varm kram.

kram kram såhär men det känns ju inte som jag vill.
LOLLO DOWN UNDER

MonasUniversum sa...

Zuzikins: Amenhejbruden. Har något dåligt samvete för att ha tvingat dig igenom halva jävla bloggen!

Och Sessan: varmt välkommen! Linda är bäst, I lööv her.

Lollo: Jag tror att jag löövar dig också, tack!