lördag 16 maj 2009

Apropå att han en make som lägger sig i.

När vi skulle bygga ett badrum på vår ovanvåning, så fick maken för sig att ena väggen, som vätter ut mot den så kallade övre hallen samt är samma vägg som man ser när man går uppför trappan, skulle bestå av sådana där glaskuber ni vet. Dom där, typ 20x20, tjocka glaskuberna som fanns(finns?) i flera färger, och som var så in i helskotta poppis för några år sen.

Och då kanske man kan tycka att det var en intressant idé.

Ja, alla utom husfrun så klart.

Som försökte få den envise mannen att fatta att på ANDRA sidan just precis den väggen, så skulle duschhörnan vara. Och att det skulle kännas aningen fel att ha en glasvägg just precis där.

Maken stod på sig och tyckte att jag var anti. "Det fattar du väl själv att inget syns igenom eftersom glaskuberna är så tjocka!"

Jag var vansinnig. Och tänkte: "in my ass att vi har en glasvägg där".

Men maken är halvfinne och en envis jävel. Vi var så förbaskat osams och oense om det hela och han skulle bara ha den där jävla väggen.

Tills en dag när vi befinner oss i en kakelbutik, där man hade byggt upp exakt en sån vägg. Jag slet tag i honom och bad honom ställa sig framför den, medan jag gick in bakom.

Och hojtade: "Och du tycker inte att det syns igenom något här?!"

Idag är det en vanlig vägg.

En vanlig vägg som 6 år senare (mm, det tar tid att komma överens i det här hushållet..) ska få en snygg tapet.

Som hustrun valt.

Ålwajs lita på the hustru.

6 kommentarer:

Mr Lee sa...

Trodde inte det fanns någon fler än Timell som tycker glasblock är snygga, på riktigt!

gladmymlan sa...

fy fan så likt hemma det är....jag har med hull och hår försökt hålla sambon ifrån att bestämma saker han inte fattar, och VARFÖR tror dom att dom kan nåt om inredning för? min sambo har aldrig ens öppnat en jäkla enkel alltihemmet-tidning eller ens söndagsbilagan te aftonbladet med härligt hemma typ,
ändå tror han att han veet och kan gå in o vara envis.
ja se karlar:-)

Sus Klurar sa...

Betongglas...tycker det är snyggt!
Men kanske inte som en yttervägg.
Män ska hålla sig på mattan och inte lägga sig i sånt där ;-)

Osloskånskan sa...

var det en yttervägg??!

Maria sa...

Vi byggde en kassadisk av glasblock i vår butik för ett gäng år sedan. Det tråkiga var att var och varannan butik gjorde likadant, så vi rev vår. Den var faktiskt skitsnygg, så haha!

Veronique sa...

Jag bestämmer EVERYTHING inom våra fyra väggar. Min soon to be husband har äntligen insett det efter snart 7 år. Om jag skulle fråga om hans åsikt så är det inte för att jag bryr mig om den. Jag gör det ibland för att vara snäll. För att han någon gång ska få "känna" sig lite delaktig.Fast egentligen så bryr jag mig NOT! :)