fredag 8 maj 2009

Generationsskifte.


Det är sånt här som gör att man inser att man är en kärring. Tonåringens nyinköpta skor.
Och ja, I WISH att det var de svarta hon köpte.
Och att jag var den där coola, poppiga morsan.
Icke.
Jag har blivit en sandalkärring.
Och jag vill minnas att det inte alls är många år sen som jag tyckte att det var det värsta som kunde hända ett par kvinnliga fötter.
Så nu har man fått en släng av Alzheimer också.

9 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Jag tycker det kom ett skifte i och med graviditeten och efter. Innan stolpade jag gladeligen runt med domnade tår; det hörde liksom till. Men man jagar inte en tvååring i din dotters skor, det gör man inte. Och sen kom jag aldrig igång igen, bara för mycket korta perioder. (gud vilken döll kommentar, isch)

Z sa...

Men dina fötter måste skrika av lycka att de slipper ha sådana där ganska osnygga(enligt min smak) skor...? Glädjs med dem du! ;-)

Dubbelörn sa...

Äh va fasen... Det står ju LV på de där sköna ingångna o det går väl ändå inte av för hackor, även för en sandalkärring?? *gapskrattar*

MonasUniversum sa...

Mmm, det är väl LV som får en att förtränga, haha!

OsloS: Amen du har ju rätt. Det är ju exakt så det är/blev!!

Z: Sant. Det gör dom!

Helena m. 4 sa...

Fast jag inte helt såld på de där blå heller ... undrar om jag är en 38-årig tant då ?

Ironia sa...

Men gud jag har blivit(varit länge) tant.....mina fötter pallar inte högre klackar än typ 4 cm...sandaler är moderna i år, så alla tanter, släng fram fötterna.

Suzie sa...

Jag kör tydligen efter parollen "våga vägra vara vuxen!" eftersom jag dagarna i ända trippar runt i liknande de skor som din dotter köpt. Dessutom går jag in alla nya skor på jobbet vilket väcker en viss uppmärksamhet. Jag krossar därmed alla fördomar om min yrkesroll. Undrar vad det säger om mig?!?!

Monica sa...

Ja, vad hande??? Det var inte sa lange sen vi sprang maraton i hogklackat. Men karring...nu far du skarpa dig Mona. Du har langt kvar dit. Lana dotterns skor och kann efter....Man kan ju inte springa efter smattingar i hogklackat, men ska vi ut eller pa fest da ar det sexiga skor som galler.

IQ Badboll sa...

Men jösses, ja äger inga sånna skor, inte ens sandaler. Ja e 25 å springer runt i tennisskor el arbetskor...