onsdag 15 april 2009

Programmet Rent Hus.

Amenförhelvete!

Jag tittar på Rent Hus. Programmet där en städpatrull åker hem till någon som har det riktigt stökigt och skitigt.

Och jag kan fanimej inte fatta HUR man kan ha det så.

Att ligga i en säng där Sveriges alla pälsängrar har megaparty.

Fy i helskotta vilka äckelgrisar det finns.

14 kommentarer:

Isabelle sa...

Alltså jag blir lite orolig för dina tv-vanor. Färjan och Rent hus??? Du vet att det finns bättre program va? ;)

Jupp sa...

Du... snacka inte skit om min syrra... eller jag menar brorsa.

Och förövrigt håller jag med Isabelle. Det fins bättre TV att se. Själv råkade jag bara bläddra förbi både Färjan 2 och Rent hus.

:-D

Mr Lee sa...

Var ordförande i en BRF där vi skulle renovera stammar. Fick inte tag i 2st förrän vi hotade med vräkning... Det blev 1 container från var lägenhet med skräp!

Sedan dess blir jag inte förvånad när jag ser program som Rent hus. Jo, lite. Fattar inte att man ställer upp och är med i programmet. Städtant är inte heller det jag skulle ordinera, psykolog är nog bättre kur åt dem.

MonasUniversum sa...

Jamen fan vad ni tjatar! Och jag håller med Mr Lee: hur i helvete kan man ställa upp?

Och jaaaaa, jag vet att det finns en miljon bättre program. Men jag satt i soffan och surfade runt på bloggar och tv:n var liksom på i bakgrunden. Liksom varje dag. Kan inte sitta med datorn i knät om det är seriösa program på förstår ni.

"råkade bläddra förbi". In my ass Juppalainen. Du satt med popcorn och en cola. Jag vet nog hur det går till därborta på bonnvischan!

Dubbelörn sa...

Jag blir lika chockad som Isabelle!!

Vafan är det för fel på dig??!! Slösa bort tid på skitprogram ;).

Har du inga andra vettiga kanaler där hemma??!! Eller se en film istället vetja.. *gapskrattar*

Ewa sa...

Jag fixar inte de programmen, det kliar och doftar som f...Nää vi har inte lukt TV men jag kan tänka mig... Hur kan man ens vilja städa hos dessa lortgrisar?

Byt kanal Mona!

Kram

Jupp sa...

Helt fel.

Men däremot salta pinnar och en cosmopolitan.

Man är väl kulturell!

:-D :-D :-D

Anonym sa...

JAg blir helt förtrollad när jag börjar se sådant...(såg de också)... Att man kan leva så utan att bli sjuk!!! O att man inte själv reagerar på att man lever i en soptipp...

//Jag

http://ahvarforinte.blogg.se

L sa...

Haha! Jag ÄLSKAR rent hus. Jag älskar mitt hus när jag tittar på rent hus. Jag älskar teve där man får grisa in sig i andras misär.
Jag är så sicko. Precis som du.

wettexvärlden sa...

Jag får klåda av sådana program.
Färjan vägrar min tv att ta in...

Gabriella sa...

Jag tycker inte det är ett skitprogram. Förutom att det är skitigt då, haha. Man får många bra miljövänliga städtips också.
Men visst blir man chockad!

Pia sa...

De gånger jag sett de där programmen så sitter jag med uppspärrade ögon och öppen mun o bara gapar över vilket jäkla råttbo de bor i!
Men samtidigt så ger det mig lite perspektiv på mina dammråttor i hörnen!! ;o) Jag bor ju faktiskt i ett kliniskt rent hem i jämförelse med de på tv..

Malin sa...

Jag tycker det är bra med såna program som rent hus, det får mig att känna mig fruktansvärt renlig :D

Det jag däremot inte förstår är varför de (rent hus) håller i en flaska rödcederolja och säger "eteriska oljor" Tog ju typ tusen år innan jag hittade när jag googlade.

Jag ringde till rödceder.se och frågade (en chansning) och ja, oljan kom från dom :-O

Varför kan de inte bara säga som det är, de ska ju ge oss tips? Eller? Jag skickar med en länk om det var fler som undrade vart man kan få tag på denna "eteriska oljan" / Malin

Anna sa...

Själv tror jag att många av de som är med i programet helt enkelt har neuropsykiatrisk problematik som de ännu inte har förstått. Tänker i första hand på ADD, alltså som ADHD fast utan hyperaktivitet. ADHD innebär i många fall att man är otroligt pedantisk i sitt hem, medan ADD är helt tvärt om. Jag tycker synd om de som visar upp sina hem - speciellt om det skulle visa sig att det beror på ett sk dolt funktionshinder!

Ville bara sprida lite kunskap...

/Anna