måndag 13 april 2009

En summering av påsken.

Fyra dagar, från morgon till kväll har jag och maken tillbringat i trädgården. Jag har till och med tvingat tonåringen med pojkvän att hjälpa till.

Så jag står inte så högt på populäritetsskalan just nu.

Vi har varit Sveriges sämsta föräldrar och låtit talibanen titta på tv exakt så mycket hon vill och fått äta obegränsat med godis. Givetvis har hon fått luncher och middagar, men vi har inte engagerat oss i henne över huvud taget.

Och självklart går detta henne inte obemärkt förbi.

Idag får hon att raus-anfall och meddelar klart och tydligt, även för alla grannar, att vi är "världens tråkigaste föräldrar för ni gör INGENTING med mig!"

Och det hjälpte inte att jag försökte förklara att, bara vi är klara med den förbannade (näe, just det sa jag inte) trädgården, så ska jag börja bling-blinga hennes lekstuga som hon fick sent förra sommaren.

Dessvärre hann vi inte bli helt klara även om större delen av trädgården är totalt renrakad. Tonåringen sitter i soffan och beklagar sig: "mamma, så fort nån går där ute på gatan så känns det som om nån är i trädgården! Och mamma, jag kommer inte kunna sola på HELA sommaren!"

Och syfter på den numera typ 70 cm höga häcken.

Herrejävlar vilket skittråkigt inlägg.

Kan bero på att jag är helt slut och har ont precis i hela kroppen.

Känns ju grejtans att åka och jobba i morgon.

3 kommentarer:

Z sa...

Nu har jag läst detta inlägg tre gånger och trott det var talibanen som klagade på att hon inte kunde sola i sommar för häcken var för kort. Jag behöver nog ta på mig läsglasögonen... Jag fattade att det inte stämmde men läste ändå fel tre gånger i rad. Den fjärde åkte 25-öringen ner.... Hoppas det går bra på VV imorgon. Du kan väl be dem blunda med ena ågat så ser de inte att du står på ett ben....

Dubbelörn sa...

Men Herre Gud Du menar väl ändå inte att du missköter dina egna barn!!!???

Jag menar lite trevligt underhåll förstår väl du att ditt lilla söta, goa, rara barn behöver??!!! *ddaaaääähhhh***


PPPÖÖÖSSSSS

MonasUniversum sa...

Z:jamen det kanske inte är så konstigt att du inte fattade eftersom jag sällan skriver om tonåringen på den här bloggen!

Dubbelörnen; Japp, jag totalmisskötte mina barn. Fast det verkar som om de överlevde! Tack för påskhälsningen, satte inte på telefonen förrän för nån timme sen!! Puss på dig.