fredag 3 april 2009

Ni som följer mig. Uppdaterat.

Jag blir så glad varje gång jag upptäcker att någon registrerat sig här till höger, i den här Följar-mojen, eller vad det nu kallas för.

Då känns det mindre ensamt när man sitter här och skriver ut i sajberspäjset.

Tack!

Uppdatering: Jösses, 24 st följare! Jag tänkte att; det vore kul om man fick ihop 20 st! Även om jag ser att jag har mellan 200-300 besökare om dagen. Och som Isabelle skriver: det finns ett gäng som följer via RSS, eller vad fasen det nu heter.
Hur som helst så blir jag jätteglad! Tack än en gång alla ni som registrerat er!

14 kommentarer:

Viktoria sa...

Jag är dålig på sånt, att registrera sig och skapa konton. Men läser gör jag ändå :)

Tack för en bra blogg! Den får mig att allt som oftast bränna av ett par igenkännande skratt eller två vid varje besök.

Maria sa...

Min son sitter brevid mig när jag läser detta inlägg. Han frågar mig: -Mamma, hon måste vara populär för du läser den jämt. -mm,svarar jag och läser vidare. -Mamma, är hon skådespelare? -nä, svarar jag. -Men mamma, då måste hon vara fotbollsproffs! Då börjar jag skratta. När jag förklarar vad du pysslar med på dagarna, svarar han: -Ofta hon är populär!!! -jo, i bloggvärlden är hon jätte populär! kontrar jag. Han reser sig upp och går i väg muttrar -OFTA!

I min värld e du jättepopulär serru!

Pernilla sa...

Jag följer ändå. Du vet att du inte är ensam. Kram!

kalima sa...

Läser din blogg varje dag :)

Anonym sa...

jag kikar in hos dig nästan varje dag, du har så fin & rolig blogg & är man lite deppig då är du den bästa medicinen !

KRAM
Lollo

Mr Lee sa...

Tyvärr har jag inget av de konton man måste ha för att stalka dig. Men du vet att både jag och frun följer vart endaste steg du tar!

Anonym sa...

Jag är helt puckad när det gäller datorer men om jag inte får läsa din blogg varje dag får jag abstinens. Jag mår bra av det du skriver, kanske för att jag har en son som vi kallar terroristen, mellan varven funderar jag på att sälja min man på blocket, BILLIGT, och ja, jag städar också under diskmaskinsplasten eller vad det heter. Fortsätt att förgylla mina dagar. Tack Mona

Isabelle sa...

I follow you... :) Men det vet du ju redan. Ville bara säga det ändå eftersom om man följer via RRS så syns inte det där. Så du har antagligen massor av prenumeranter som du inte vet om :P

Anonym sa...

Här har du en till som diggar dig men hatar att registrera sig, jag läser din blogg varje dag och skrattar. Uppskattar din frispråkighet, så "osvenskt". Själv är jag invandrad för tusen år sen känns det som.
hälsar
tant 60+

Monica sa...

Hej Mona,
Foljer nu din blogg officiellt....ha,ha. Har ju redan foljt dig inofficiellt sa att saga. Kommer hem i mitten pa Juni i 3 veckor. Hoppas du ar "available" for en tjejmiddag, sa du inte ar "out of town". Vi maste ju "catcha up" lite. Och du...lycka till med vv. Det kommer att ga skitbra.

MonasUniversum sa...

Amen HEJ Monica; du kan lita på att jag är available! Åker dock till Hamburg över midsommarhelgen, men annars är jag hemma.

Och återigen; tack alla ni som följer mig! Jag blir extra glad över Tant 60+!!

wettexvärlden sa...

I vanlig ordning har minns jag inte vad jag har för konto eller lösen på alla olika följaställen och struntar därför i att regga mig för ytterligare ett.
Men jag har dig i min bloggroll kära du! ;)

Melinda sa...

Jag läser varje dag utan följare eller RSS :) Gillar dig skarpt!

ullisen sa...

jag är inte heller registrerad (hur göra man?) men läser ändå. det här med rss är inte min kopp te. vilket din blogg är, men det vet du ju redan :)