torsdag 23 april 2009

Man kan ju undra.


En 5-åring ligger i sängen och förklarar för mig vad alla trafikmärken heter och vad de betyder. Den 27-sidiga foldern har varit borta ett tag så lyckan var total när den hittades idag.
Jag börjar på allvar tro att jag har en störd unge.

9 kommentarer:

pangis sa...

Eller en ovanligt smart.. gränsen är ju hårfin.. Jag röstar på smart:-)

Kerstin sa...

hade en likadan. han har körkort idag. fast han ser ut som en knarklangare på fotot. (har inget med saken att göra, jag vet)

Anonym sa...

Ha ha ha... JAg kommer ihåg första gången jag insåg att min dotter kunde läsa... Hon satt på golvet i vardagsrummet... Hon var 4 år...Min son satt o såg på reprisen av Pradise Hotel(=-S jag vet)...O jag satt o gluttade med ena ögat jag med... Helt plötsligt hör jag dottern säga " Mamma varför säger killen..." ... Till saken hör ju att programmet var på enelska...Så min första tanke var "Förstår ungen engelska" Men sen insåg jag att hon läste stripparna i ett rasande tempo... Ooopps!!! Slut med repriser av den sorten!!!

// M

http://ahvarforinte.blogg.se

Dubbelörn sa...

Vi satt precis o pratade om vår favvistjej. Denna underbara favvistjej, som man önskar hade varit vår egen el som man nu, önskar som ett barnbarn... :)

Hon är alldeles för knivskarp för er! *asg*

Skicka henne hit!!

Stor puss till "min tjej"

Mariana sa...

Tycker det låter jättehärligt. Själv började jag med att läsa telefonkataloger sittandes på toaletten, var ju kul att läsa och telefonkatalogen var rätt tjock... ;)

Åsa (Virve) sa...

*hahahaha*
jag får bara mer & mer respekt för din taliban :-)

Anonym sa...

Hej, bli medlem på http://www.gratis5.se/user/register/tobias
en helt ny gratis-sajt! Jättelätt o få poäng eftersom den är nystartad!

Anonym sa...

Vilken duktig taliban!

Mr Lee sa...

Du får väl vara glad över att hon inte har något "värre" som favvo läsning. ;)