lördag 8 mars 2008

Moooohaaaa

Ha! Trodde ni att ni skulle slippa mig va?

Lite magic och jag har både ååååå,ääääää,öööö!

Flygresan gick kalasbra. Bortsett från att talibanen kissade ned flygstolen och att vi fick springa satan mellan två flighter.

Vi bor überlyxigt. Men vi har lite fler hyresgäster än vi räknat med: myror. Plenty.

I dag har vi paddlat kanot. Tänkte att det inte skulle vara några problem. Någon sa att vi bara behövde paddla typ 50 meter bakom kröken, så skulle värsta stranden ligga där.

1 km senare hamnade vi på öppet, och icke ett lugnt hav. Ingen jävla lyxstrand i sikte. Jag och tonåringen, som satt i samma kanot, blev bajsnödiga. Tonåringen för att ramla i, jag mest för att min svindyra kamera, väl inpackad i väska och plastpåse, skulle hamna i spat. Så vi paddlade som babianer tillbaka. Väry good träning för gäddhänget. Kan knappt lyfta armarna nu.

Vi ligger 6 timmar före er nu, så nu drar vi och käkar. I går hamnade vi på ett svenskt bajshak. Beställde min favoritefterrätt: äppelpaj med vaniljsås. Vad kommer in?

Vaniljsås. På nån sorts brun kladdig kaksörja. Två äppelskivor låg vid sidan om! Amen vafan, det var ju en svensk restaurang! Och ja, givetvis äter vi thailändskt, men nu var det kris; sent som attan och talibanen superhungrig, så vi tog första bästa pläjs.

Vi hörs!

2 kommentarer:

Bodil sa...

Härligt att resan gick bra!
Kram Bodil

Lady Stalker sa...

Haha, *skrattar dubbelvikt* åt er kanottur! Och ser fram emot fler rapporter!