lördag 9 februari 2008

Hur man gör sig jävligt osams med sin make.

1) Kom ned klockan 09.00 och möts av en arg telefonsignal, med en make som undrar varför i helvete jag inte hade mobilen på, när han är så sjuk. (Den är ALDRIG påslagen när jag är hemma, och vi har ingen vanlig telefon på sovplanet.)

3) Blir ombedd att boka ett flyg, snabbt som attan.

4) Surfar runt på nätet, ringa runt flygbolag, bara för att få höra att nätbiljetter alltid är billigare än att boka hos en byrå. Hos dom kostar det nämligen runt 8000 spänn.

5) En taliban som är superhungrig och vill ha frukost. NU!

6) En man som ringer var 5:e minut och undrar hur det går.

7) Efter 2,5 timmar, och tredje telefonkön på SAS, med startplats nummer 19, hittar jag en biljett 19.55 för 2400 kr. Bokat och klart.

8) Ringer maken med de glädjande nyheterna, trots att han har bilen på Skavsta flygplats i Nyköping, och landar på Arlanda. (Det får vi lösa i morgon.)

9) Maken svarar: "19.55 ikväll?!!, då kan jag lika gärna skita i det och åka som planerat i morgon bitti.

10) Hustru lägger på luren i örat och skickar ett sms innehållande allt annat än puss & kram samt ett avslut med att vi ses i morgon. Underförstått: ring för fan inte mig idag för då slår jag i hjäl dig.

Är det någon som tror att jag är på bra humör, eller?!

Idiot.
Rösta på mig

5 kommentarer:

Dubbelörn sa...

*ASG* Du är underbar!!

Men har varit där själv. Kära mannen blev förkyld efter det att sonen o jag snabbt avverkade vår lilla snuva. Han höll på att "dö", o så sjuuuk. Jag gick ner till apoteket o bad om grejs till en hypokondirker som skulle få tyst på gnället o samtidigt se ut som jag verkligen gick in för den där omsorgen *herre gud*. Kom självklart med syrliga kommentarer till kära mannen ;).

Efter 4 dgr har karln fortf hög feber o det verkar ju lite mysko så jag ringer en läkare o kollar. Läkaren kommer hem o konstaterar att mannen har dubbelsidig lunginflammation. Raka spåret in på akuten o hemskickad igen med penicillin. Händer ingenting, han blir värre o sedan blir det ambulans till sjukhuset. Blir kvar där i 10 dagar o först efter 3e varianten medicin intravenöst börjar det bli människa av han igen...

Sensmoral... jag håller käft numera o törs inte klaga el komma med syrliga kommentarer *gapskrattar*...

Psst Gissa om jag har fått äta upp detta o det är nu 12 år sedan! Han har fortf inte glömt detta... *himlar med ögonen*

MonasUniversum sa...

Hahaha, jag har gjort en liknande grej. Maken snubblade här hemma och slog i tån. Han pep hela dagen, och jag fick tokspel. Till slut gick han till doktorn. Han hade stukat ena tån, och brutit den andra.Sen var det kryckor i sex veckor. Jävlar vad jag fick leka sjuksyrra...

Anonym sa...

jaha det var den gräsänke helgen , sur gubbe i tele o bara stress för hans skuld, ;)

Hilda sa...

Ja det må jag säga. KARLAR!!!!!

Anonym sa...

Ibland är det bra att vara fattig särbo utan gemensam ekonomi ;)