tisdag 12 februari 2008

En liten award

Jag lever i en konstig bubbla när det kommer till min bloggvärld. Det känns som om jag skriver för/till dem jag känner, alltså till dem jag har träffat IRL, TROTS att så många, för mig helt okända, kommenterar mina inlägg. Och helt enkelt för att det känns så overkligt. Jag kan inte förklara det.

Därför blir jag väldigt rörd, och glad, när någon av dessa okända "offentligt" uppskattar det jag skriver. Som Inna t ex. Hon ger mig denna award. Och meningen är att jag ska lista 10 bloggar som betyder något extra för mig. Och det är här det blir problem. För jag kan inte välja. Det finns t ex många bloggar jag läser varje dag, men som jag inte har vågat kommenterat något på. För jag är egentligen ganska blyg. Och så finns ju dom bloggar där jag faktiskt har stake nog att kommentera.

Så jag vet inte riktigt hur jag ska föra denna award vidare. Dock finns det två stycken som berör mig mycket, och det är Ella-Livet efter, och Isabelle-Humle&Dumle. Två starka tjejer som lever i/tagit sig ur varsin sjukdom. Och som lär mig att inte ta allt för givet. Så denna award går helt enkelt till dessa två.



"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

5 kommentarer:

Anonym sa...

Och till "en trädgård i bromma" ger jag ett fång rosor och lite avslagen coca cola så att magen stillar sig.

Dubbelörn sa...

Du mejakr min dej ävri dej!! Talibanen gör dessutom att vi går i ett lyckorus efter varje inlägg om henne *gapskratt*

Bamsekram o vi ska nog ses här framöver... fr en annan blygis ;)

Malin sa...

Det är väl härligt att se att du berör så många människor. Inte bara vi som känner dig och vet vilken underbar människa du är utan även andra som inte har den förmånen, men som känner dig lite genom det du skriver.

kramar och kan vi ses snart??????

Ella sa...

Men...
Oj... jag blev alldeles mållös nu.

Du... jag läser ju här varje dag och får alltid ett leende på läpparna så den här går tillbaka till dig.

Kram

Isabelle sa...

Oj! Va? TACK! =)
Du är snäll du.

Jag håller med örnen. You make my day every day. Sluta aldrig blogga!