fredag 1 februari 2008

Fan. Jävlar. Satan.Helvete. Tack Bolibompa!!

Jag tror jag smäller AV!

Talibanens största idol på tv är Eva Funck. Som har lite olika program. Just nu går t ex Evas Superkoll. Med svar och förklaringar på alla möjliga saker.

Talibanen är egentligen lite för liten för hennes program, men hon sitter alltid blixtstilla när detta visas. Så jag har aldrig brytt mig. För det är ett himla bra program. Fram till idag.

Samtidigt sitter jag med datorn i knät intill och är borta i lala-land. När jag plötsligt förstår vad programmet handlar om. Svordomar.

Talibanen har, mot alla odds, inte snappat upp våra svordomar här hemma. Hon har själv varit med och skapat "förbud" mot att säga det värstaste ordet hon hört: "skit".

NU STÅR PROGRAMLEDAREN EVA OCH RABBLAR ALLA SVÄRORD SOM EXISTERAR! Och avslutar med att Helvete är väl det värsta man kan säga. Och att man då måste vara JÄTTEARG!

Talibanen, som har "fredagsmys", sitter och äter chips. Hon är totalt inne i programmets handling, samtidigt som hon har ett chips i handen.

Och handen har liksom fastnat i luften, på väg in i munnen. Hon är HELT förtrollad av vad programledaren pratar om.

Så nu är det slut på friden här hemma. Jag bara väntar på när första svärordet kommer.

Det är bara en tidsfråga. Garanterat. För hon kommer försvara det med att hon var JÄTTEARG! Och det är hon ofta...

Jävla bajsbolibompa!

Rösta på mig

6 kommentarer:

Malin sa...

Men Mona har du inte spelat Svordomsvisan med Magnus o Brasse för henne? Där kan man lära sig ett och annat också.

SKONILSSON GRUPPE sa...

Hahahaha!!! Berätta vilket ord det blir! :D

. sa...

Ah, då vet jag varför min fyraåring envist hävdar att helvete inte är ett svärord! Han måste också ha sett Eva. Satans kärring! ;)

Buzan sa...

*s* Då ska hon inte läsa min senaste blogg om du inte vill att hon ska svära :9

en av tre flickor sa...

Oki. Jag fattar. Men alltså honey ... du måste släppa det där förr eller senare. Nu får du sikta in dig på att snacka alkohol, rökning och se*. Lika bra att börja i tid.

Anonym sa...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!