torsdag 16 augusti 2007

Mässtider och hur tar man livet av en idiot?

Det är lite körigt nu. Näe, det är jävligt körigt nu. Inför den stundande mässan (30/8)så jobbar jag non stop med alla förberedelser.

I normala fall har vi 1 monter.

För ett par veckor sen så kom maken på den briljanta idén att ha 2 montrar denna gång. Jag är den som är ansvarig för allt. Även bokningen av montrar. Nu var det så att jag var mitt uppe i min ofrivilliga lediget, då dagiset var stängt, så mina jobbceller var inte riktigt på plats när maken ringde hem och föreslog detta. Jag "hummade" nåt till svar. Och glömde bort det hela.

När jag kom tillbaka till jobbet så upptäckte jag en bekräftelse från mässan. Först DÅ insåg vidden av vad TVÅ montrar betyder.

Det betyder att vi redan på måndagen den 27:e skall bygga TVÅ montrar. Det betyder att vi 4, som normalt arbetar i vår vanliga monter, skall klona oss till 6-7 personer. Jag är rätt effektiv och driven. Men jag måste erkänna att jag inte riktigt vet hur detta ska gå till. Till saken hör att de ordinarie barnvakterna, läs: mormor & morfar, har semester under hela mässperioden = jag kan inte jobba lika mycket. (Oj, vad tråkigt...)

Till råga på allt så har vi en säljare som håller på att driva mig till vansinne.

En sån som är otroligt duktig på att sälja, men är en vandrade social katastrof när det kommer till arbetskamrater samt att inse när det inte är läge att lägga sig i.

En sån som klagar på att hennes namn kommer sist på kundinbjudningarna.

En sån som klagar på att varorna i nya broschyren inte är på just precis de sidor hon ville."

En sån som, när hon ringer och säger: "stör jag?" och jag svarar: "ja, jag är lite upptagen, kan vi höras om nån timme?, FORTSÄTTER att babbla.

En sån som ringer mig på måndagar, trots att jag sagt att jag ABSOLUT inte kan ta några som helst samtal på måndagar (jag bankar kassor hela dagen), ÄNDÅ ringer.

En sån som KLAGAR PÅ TAMEJFAN ALLT! GudskelovsåbormänniskaninteiStockholm.

Säljaren flög upp i tisdags för två dagars mässplanerande. Jag hade redan innan bestämt att jag skulle vara ledig dag två. För jag visste att jag inte skulle stå ut.

När dag ett tog slut så åkte jag hem och hade en fullständig plan klar om hur man på bästa sätt tar livet av en idiot.

Min bästa vän W, och tillika arbetskamrat fick ta över ansvaret dag två.

Hon var inte sen med att tala om att jag kommer att få betala dyrt för den dumpningen.

Inga kommentarer: