måndag 27 augusti 2007

Lite trött, tror jag visst!

Okey. Har du någosin varit så rädd att försova dig, så att du inte kan somna?

Skulle upp 03.45 i morse. Lade mig vid 22-tiden. Sen började jag mala. "Vad har jag glömt till mässan?", "hur löser vi det där". Och så vidare.

Jag hade ställt dubbla väckarklockor. Kunde inte slappna av. Körde makens gamla skittrick med att andas få gånger per minut. Som vanligt slutar det med att jag får panik, hyperventilerar och blir klarvaken!

Somnade till slut. Fick sova nästan två timmar. (Det suger för en som absolut måste sova 7 timmar, för att över huvud taget fungera.)

Rattar in på Shellmacken för sedvanligt frukost kl 5. Kommer till jobbet och upptäcker att jag glömt kvar den betalade frukosten på Shell. Pucko.

Vänta på transportkillarna. Konstaterar att lasthiss-helvetet inte sätter i gång förrän 06.30. Ute på mässann 07.10. Satte ihop 8 st IKEA vitrinskåp.

Jag hatar IKEA.

Tonåringen slutar sent i skolan, så jag måste hämta talibanen. Somnar nästan i bilen till dagis. Anstränger mig allt vad jag kan för att bara vara mamma när jag kommer dit.

När jag kommer hem upptäcker jag att jag glömt bilen (!!!!) på dagis.

Då är man trött. Hur f-n kan man glömma en bil, som står parkerad direkt utanför dagisentrén? Jag kan.

Går tillbaka och hämtar den.

Nu har jag precis "lekt affär". Och ska laga mat. Och kommer garanterat att somna när jag nattar talibanen. Om jag inte dessförinnan lägger huvudet i chile con carnen.

Over änd out.

1 kommentar:

Malin sa...

Hoppas att du inte somnade i chilin! Du behöver en vecka semester eller två. Eller en helg med goda vänner och scrapping!!! Hurra, snart är det den 15 september.