lördag 8 december 2007

Tips tack. Fort som fan!

Tonåringen gick ut i går kväll. Hon är dessutom singel nu för tiden.

I morse kl 6 vaknar maken, och behöver göra ett toalettbesök. På vägen dit möter han någon. Som inte var tonåringen. Eller någon av hennes kvinnliga kamrater.

Han kommer tillbaka till sängen och säger: "hon har släpat hem nån!"

Så nu sitter jag här. Klockan är 10.30. Och väntar. Hur ska jag bete mig? Gillar jag det här?

Jag noterar att snubben i alla fall måste vara lång. För hans dojjer i hallen är modell big size.

Jag ska nog ha ett allvarligt snack med min tonåring idag. Passar bra att ta det efter att jag har varit på svärmors 80-års kalas. Kommer vara på lagom bra humör då.

Rösta på mig

6 kommentarer:

Rabbetaskan sa...

hahahaha,för några år sedan hände samma sak mig. Jag knackade då försiktigt och frågade utanför dörren ( ville absolut inte se något från rummet) om de ville ha te och ostfralla. Mina äldsta som idag är 29 o 27 glömmer det aldrig. Man vill inte se, höra eller uppleva detta, man blir så jäkla pinsam, rodnar och stammar när de äntligen kom upp, det var väl då jag fattade att de började bli vuxna. Men det var ett trauma. Nu händer detta igen med minstingen, 16 år, jag lär mig aldrig.

Monica sa...

Gör som pia bjud dom på frulle och kör värsta interjuven ,med grabben så lär du inte se han igen hahahaha

Majsanochmalla sa...

Är det i detta läge man inte vill minnas hur man själv va i den åldern.Var vild som fan. Själv ska jag låsa fast mina ungar... ska börja öva redan nu med handbojjor framför tv:n så när det är dax så är det bara för dom att gilla läget!!!
Eller helt enkelt söva ner dom!!!

Dubbelörn sa...

Enar mig till Majsan & Malla *asg*. Hagelbössa har jag hotat med redan när han blev tonåring o än har ingen brüd tagit sig in detta fort! Jag är dessutom totalt galen så sonen är skräckslagen att jag ska släppa loss all min galenskap om han tar hit en brüd. Och jag har sagt att jag kommer alltid att vara mitt vanliga "normala" jag, precis lika galen som vanligt alltså o som sagt, än har ingen brüd tagit hem hit *asg*. Så det verkar fungera bra detta ;)

Kram

Majsanochmalla sa...

Malla har en annan idé... Funka finfint på "kompisarna" som sonen släpa hem... Gå runt hel/halvnaken... Varje gång det här händer... Min fixade 2 ggr för att fatta att snacka är det som gäller med den här morsan... Hmmm... Låt mig tänka nu... Kan det vara så att min "body" skrämde iväg bruttorna?!???!

Handbojjor... Näeee... Då blir man ju aldrig av med ungjärparna....

Du... Kanske ska du plantera någon julgrupp i jätteskorna.. som okuperar din hall... Hahhah... Fatta ryktet som kommer spridas om er familj...

Kram å tack för din support...

Malla

Erik Ahrnbom sa...

Förlåt, Mona, men jag har en 17-åring hemma (kille) och jag kan inte räkna alla gånger som detta hänt. Hur ofta som helst de senaste tre åren. Den enda regel vi har är att han måste fråga om det går bra först, vilket han glömmer ungefär varannan gång och då hamnar vi i din situation. jag vet inte. Jag tycker det är rätt störigt, men inte så värst farligt.