lördag 22 december 2007

Skit också!

I dag skulle jag ställa in videokameran i det skåp den alltid står i. I makens arbetsrum.

Då såg jag en välbekant påse från en affär, som jag mer än gärna besöker (ja, Rosa, DU kan ju garanterat gissa vilken), när jag har plenty av stålingar över.

Så nu vet jag vad åtminstone en av mina julklappar kommer bestå av.

Vad gör jag? Ska jag hålla färgen? Jag är inte så bra på det. Å andra sidan så var det en specificerad önskan från mig. Fast jag trodde han skulle satsa på nya elementskydd, som jag också har önskat mig.

Fan också. Jag ville ju bli överraskad.

Och nu ska vi se hur lång tid det tar innan min kära tonåring, som läser min blogg, tjallar för maken!

Rösta på mig

11 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! LV-klapp!!! Jag vill också ha en LV julklapp!!! Ska fan köpa mig en egen (försenad) klapp när jag kommer till Hong Kong i april, då måste ju butiken vara klar efter ombyggnaden!
Jag vill senast på julafton veta vad du fick!!

Anonym sa...

När jag var ute med hunden idag så såg jag genom ett fönster att någon hade ett LV notis-lapp-block. Eller vad det heter, du vet en kloss med smålappar. Loggan var på alla fyra sidor och pappret var snyggt cremefärgat. I was really close att slå in rutan och sno blocket!
Haha!

Monica sa...

håll masken o din dotter´´ kan va TYST om hon leser här jag vet rean va hon fårhahahaha

Monika sa...

Min treåring talade om för mig var fadern lagt mina julklappar. Och jag lyckades låta bli att titta efter...

God jul och tack för god underhållning.

MonasUniversum sa...

Rosa: kan säga det redan nu; en sån där kreditkortsmoj, som jag vill ha när jag inte orkar ta med mig plånboken. Och vafan slog du inte in rutan för?!!!

Monica: Tror inte jag kan hålla mig ändå...

Monica: Tack, det var snällt sagt. Ha en riktigt god jul själv!

Malin sa...

Tycker du ska spela överrastkad och J kan vara tyst eftersom det förstör för maken mer än för dig om hon tjallar *skickar onda ögat på J (dottern)* :)

kram på er och ha en underbart fin jul. Vi är nästgårds er så jag kikar in genom ditt fönster och kollar att allt är fint och städat hahaha

Anonym sa...

What?? Likadan som min typ?? Mini plånbok!?? :) :) :) :)

MonasUniversum sa...

Malin: önskar dig detsamma! Jag ska vidarebefordra ditt onda öga till J! Och med lite tur, så är det mörkt när du kikar in...inga råttor syns!

Rosa: nääe, inte den du visade mig, specialaren- Den här rymmer bara typ 2-4 kredikort/körkort..very fiffig som lätt slinker ned i behån, om man så vill...

Annika sa...

Han är lite kass på att gömma julklappar maken eller?! God jul!

MonasUniversum sa...

Annika: Uppenbarligen. Jag är skitsur! God Jul på dig själv!

en av tre flickor sa...

Jamenvasåhimlagladöverdinhimlaloiswittonsakdåra. Jag har köpt en ring till mig själv i julklapp. Så de så. Någon ska väl köpa nåt till mig också :P Eller ... vänta .. du kanske menar att du skulle skicka den där påsen till MIG??!!!?!?! Å förlåt ... nu har jag ju sabbat din överraskning ;)