lördag 26 december 2009

Om maken och hans nya iPhone.

Hela gårdagen gick maken omkring som en äggsjuk höna och suktade efter att få igång sin telefon.

Och vore det inte för att jag har en blogg med en massa kloka besökare, så hade han slitit upp förpackningen och laddat ned nåt program från nätet för att låsa upp telefonen.

Men han vankade av och an i väntan på att en särskild läsare skulle höra av sig. The one and only Mr Lee. Som alltid vet vad han talar om när det kommer till tekniskt mumbojumbo.

Och det var också Mr Lee som upplyste honom om att iPhone nu har programmerat sina telefoner så att det inte går att låsa upp dem. Eller ja, så fort du stänger av dem så måste proceduren göras om. Eller hur det nu var.

Så idag kl 11.00 öppnar Telia och maken kommer stå där redan 10.30 för att lämna tillbaka den. Och sen dra till 3-butiken och köpa en ny som de genast kan låsa upp.

De senaste två dygnen har därmed övertygat mig om att skillnaden mellan en 6-åring och en 43-åring är ungefär ingenting.

Halleluja.

Eller inte.

2 kommentarer:

Mr Lee sa...

Tycker detta också hade kunna ligga under barn och barnprogram. ;)

Skall bli kul att höra om han blir nöjd med den. Jag var ruskigt skeptisk i början då jag inte är någon vän av Mac, men denna telefon piskar fortfarande allt.

tigerlilja sa...

Det är maken som är 43-åringen förstår jag? Du är yngre.