torsdag 10 december 2009

...och så ringde de. Och jag försööökte verkligen.

Trevlig kvinna från tv-produktionen ringde och erbjöd oss att få produktplacera varor i säsong nummer 7.

"Jamen", sa jag, "jag trodde du ringde för att befria mig från min makes eskapader i huset!"

"Haha, näe."

"Men helt allvarligt, jag har ett jättestort hus i finområdet här, och det behöver renoveras massor: kök, hall, ett badrum och när vi ändå håller på så kan ni få hela källarplanet också. Och nu när jag tänker på det så har jag nog ytor så att det räcker för hela 7:e säsongen!"

"Eh, haha, ja det låter ju roligt, men nä..."

"Jamen det är ju en JÄTTEBRA idé. Fast det är klart, jag vill inte ha mina egna grejer produktplacerade. Inte riktigt min stil, mer makens stil men det går jättebra med Nordiska Hems varor om ni har några känningar där!"

"Haha, jamen du får skicka in lite bilder."

Att jag ska.

Att jag ska.

Och du Mija, om du mot all förmodan råkar läsa det här: alltså, jag kysser dina fötter om du kommer hem till mig. Jag skiter i Matte (eller, ja, jag kanske kan titta lite på honom sådär i förbifarten) och i Willy, men honey, I löööv you.
Du kan få gå på massor av galapremiärer, och jag har ett par fötter i videobranschen också, typ 9 fötter, så du kan få se film resten av livet gratis. Och godis, herregud så mycket godis jag har. Just det ja, du har ju gått ned i vikt så ända in i bomben så jag gissar att godis går bort. Jag kan börja odla morötter eller nåt. Just call me baby. Du lär inte bli besviken.

7 kommentarer:

Agneta sa...

Hahaha! Vad rolig du är!
Jag hoppas verkligen att det går vägen!

Sus sa...

Det där programmet ska jag banda.

(Bandar man program nu för tiden?)

PGW sa...

Kan vi starta en Facebook-grupp? "Mona behöver Mija!"?

Finnpajsaren sa...

ojojoj då har jag mer heavy stuff att locka med... ujujuj vad grejer jag har... kommer inte på nån just nu, men de kommer komma till mig, inte till dig honey.

Malin J sa...

Katten oxå att de inte ville göra om hos er. Du får klaga mycket för vänner och bekanta så de fattar vinken och bums skickar in en nominering var.
Hade ett tag funderingar på att anmäla svärmor dit, men hon beslutade sig för att sälja villan istället för att renovera.
I och för sig så har hon sagt att hon ska sälja av och till i nästan 10 år.

Gafflan sa...

Vad ska man säga?
Rock on Mona! Kommer dom inte nu så...

Rijo sa...

Skynda att skicka in bilder. Jag vill se ditt kryp in!!! =)