fredag 4 december 2009

Haha, män med humor.

Igår var jag inne och harvade på ett annat forum.

Jag skrev nåt om att jag ska leta efter en testfru till min man. För att jag är så trött på honom, och att han då kan få prova en ny fru ett tag (tills jag ångrar mig). Eftersom jag är en sån himla omtänksam hustru liksom.

..och fick veckans kommentar som svar på det:

"han kan få låna min fru. Då får du honom tillbaka snabbare än blixten. :)"

Så jag undrar stillsamt om det finns nåååågon man därute, som är nöjd med sitt exemplar...

24 kommentarer:

Monica sa...

hahaha ;) vilket forum hänger du på hahaha

nattvinge sa...

Det beror nog heeelt på vilken dag du frågar ;-)

Isabelle sa...

Jorå det finns det visst det!
Och det tror jag din är också, fan vad tråkigt han skulle få utan dig.

Kamilla sa...

hrm,, hoppas det iallafall, ha ha.

Eva-Lotta sa...

Jag är faktiskt lyckligt gift,ingen man är som min man.Jag tänker faktiskt mer och mer på det.Nästan alla våra vänner har skilt sig,men vi blir bara mer tajta ju äldre vi blir.Jag är jätteglad att vi fortfarande attraherar varandra.Han talar om för mig varje dag hur mycket jag betyder för honom,ni hör han är guld.(vi har varit tillsammans i 32 år)Jag var 16 år och han 19 när vi träffades.Shit vilken tur jag haft som hittade honom.

smultronpaj sa...

jag förutsätter att min är nöjd med sitt val

Monica sa...

du jag såg en kommentar ang kuvert, det handlar inte om plast fönstret, det er limmet dom inte vill ha så det kan du slänga i soporna så det så!
Du hur går det med avfallskvarnen? nils mamma köpte det nu och fom har nestan inga sopar kvar! , tänkte på din man som villa spara !!

Monica sa...

perfekt julklapp

Mr Lee sa...

Jag får nog säga att jag är nöjd med min fru. Hon klagar inte på något av mina inköp så länge hon slipper betala och mitt val av bilar tycker hon också är OK.

Fredrik sa...

Supernöjd:)

Pernilla sa...

Eva-Lotta, jag älskar att höra det där! Min man och jag blev tillsammans när vi var 17 (fast första gången var vi 12)... Nu har vi varit tillsammans i 17 år, gifta i 7 och jag (skilsmässobarn) undrar ibland när man slutar att attraheras och allt det där, går nästan och väntar på något idiotiskt sätt. Helt utan anledning för vi har det sådär som du beskriver. Du ger mig hopp! SKÖNT!!!!

Malla sa...

Hahhahahahaahaa, underbart!!!

Markattan sa...

Japp, min man är givetvis väldigt nöjd med mig. Och jag med honom.


Markattan

anita sa...

man vet ju vad man har
men inte vad man får

Kerstin sa...

Jag är supernöjd med min fru. Men jag räknas nog inte eftersom jag sorterar i samma fack som hon, så vi förståååååår ju varandra! (Javisst, och klappar katterna och dricker te och kramas... Just det.)

Tycker du ska behålla din man, hur skulle ni klara er utan varandra?

Smultronblomman sa...

Ibland, ibland inte. När man varit tillsammans så länge som min make och jag, 24 år, blir man lite less och kankse lite irriterad på varandra emellanåt. Men något finns som håller oss samman annars hade det väl spruckit för länge sedan. Jag tror faktiskt det är bra att bli arg på varandra någon gång då och då. de förhålanden som forgår utan minsta gnissel, någonsin, undrar jag om de är riktigt normala....

Johanna sa...

Jag är mest impad över att du hittat män med humor…

Smultronblomman sa...

*svär så det osar*
Jag kan inte stava!! Men ni fattar nog vad jag menar ändå....

Sockiss sa...

jag är ganska nöjd med min.. fast vissa dagar undrar man ju över det där med reklamation... men det går ju som sagt över.

Tänkte bara sa...

Jäpp! Min man är jävligt nöjd =)

Pernilla sa...

Smultronblomman, du har helt rätt. Man måste bli lite arg ibland.

XXX sa...

Hördu, ta och skicka hit honom så kommer han hem efter ett par veckor och dyrkar marken du går på. Lovar att vara riktigt jävlig vilket inte är så svårt för tillfället.

Peter Barlach sa...

Ja.

Linnéa sa...

Oh ja. Så klart han är. Han förstår det inte alltid bara.