måndag 28 april 2008

Stress stress

Stressar i hjäl mig. Skulle ha packat i helgen men skräckupplevelsen med flygturen gjorde mig fullkomligt handlingsförlamad.

På lördag åker jag till Las Vegas.

Och Tanja; jobbar du i tornet så får du fan se till att jag kommer i väg ordentligt. Jag brukar inte fundera så mycket på att flyga INNAN jag flyger, men som sagt, helgens eskapader gjorde mig skitnödig. Planet till Newark lyfter 09.10. Okey?!

Tänkte att jag skulle försöka mobilblogga men jag är ju hjärndöd när det kommer till sådana där saker. Ska kolla om tonåringen kan hjälpa mig.

Har för övrigt värsta bloggångesten. Hur man nu kan ha det. Men så är det.

Nu ska jag försöka planera packningen. Klart är i alla fall att det jag har med mig kommer att rymmas i en ICA-påse. Som jag lägger i den ena av mina två tomma resväskor.

My God vad jag ska shoppa! Förra gången jag och kompisen åkte så handlade vi så fruktansvärt mycket att jag inte ens orkade gå till ICA när jag kom hem.

Det var första gången i mitt liv som jag anammade epitet "shop 'til you drop".

Visst är det synd om mig?!

Rösta på mig

4 kommentarer:

BARISTAN sa...

TACK OCH ADJÖ MONA.
LOVA ATT DU FORTSÄTTER SKRIVA SOM DU ALLTID GJORT!

Anonym sa...

du jag tycker fruktansvärt syndom dig *not*

å du fråga J om mobilblogg hur lätt som helst ,Jag tänkte på detta igår nemlig för jag vill gärna vara med till LW,sådetså!!

Dubbelörn sa...

Tycker såååå syyyynd om dig... *fingers crossed*

Läser man C's NYC blogg så känns shop 'til you drop som ett understatement *gapskrattar*

Good luck my friend!

Kramar

Anonym sa...

Haha! Jopp! Görsynd är det om dig! *not *
Shoppa du! Det är ju tur att man hittar nåt när man VILL shoppa. Annars brukar det ju inte finnas nåt när man väl vill och har råd... =)

Have a nice tripp!