onsdag 20 juni 2007

Certifikat i att packa!

Herregud.
Att det kan vara så svårt att packa. Detta inlägg kan endast ni som delar mitt scrappingintresse förstå. Hhm, försöker lägga in en länk här för att förklara, men jag är inte så bra på det här märker jag...

Ja ja, du som inte vet något om denna fanatiska, ja just det: faaaanatiska hobby kan sluta att läsa här....

Jag ska ut till amerikanska väninnan i skärgården i helgen. Våra makar tror att vi ska fira midsommar ihop, men jag och W har bestämt oss för att scrappa HELA helgen, medan makarna tar hand om barnen.

Och hur lyckas man då packa så att maken tror att det bara är en weekendtripp? Jag är värdelös på att planera de sidor jag ska göra, och därmed bara ta med ett urval av grejer.
Nu sitter jag här med 3 väskor fulla. Och inte en enda väska innehåller kläder till vare sig mig, eller resten av familjen. Eller vinflaskorna. Eller maten. Vojne Vojne, det här blir jobbigt att mörka för maken känner jag.

Jag har bestämt mig för att de kläder jag ska ha de närmaste dagarna MÅSTE rymmas i en ICA-påse. Ja, vad är det med det då?! Mina scrapsaker är uppenbarligen av mer betydelse än midsommaraftonsblåsan! Det är bara det att har du någonsin försökt packa kläder i en ICA-påse? Nä, inte jag heller. Vet bara att det måste gå på något sätt.

Samtidigt som jag springer upp och ned i hobbyrummet för att få ihop alla grejer, så sitter jag och gör löner, tömmer tvätt, in med ny tvätt, äter god god jättegod ananaskaka. Som jag skulle haft med ut i skärgården. Men den får inte plats. Måste visst baka ny där ute. Och så börjar Pussycat Dolls alldeles strax och jag är plötsligt svinstressad.

Så mina goda vänner; ha en riktigt trevlig midsommar, oavsett om ni firar med släkt, vänner, eller läser en god bok med ett glas dyrt vin. Vi hörs nästa vecka!

6 kommentarer:

tanja sa...

Ha en riktigt skön midsommar du med min sköna böna och hälsa så mycket till W!

Kram

Anki sa...

Ha en skön midsommar och hälsa W från mig också.
Kram

Malin sa...

Hälsa W och ha en superskön helg på ön. Hoppas att N och J inte blir förvånade när ni tar med er skärmaskinerna och QK till sillbordet!

Anonym sa...

Trevlig midsommar!
Blir lite avis, har svårt att få med alla scrapsaker i husvagnen:), annars låter din packning ungefär som min när vi åker till minsyster och hennes man....
Hälsa W och sköt om er.
Kram Carina

Unknown sa...

Lycka till med packningen!

Ha en underbar midsommar och akta dig för alla elaka fästingar ute i skärgården

Anonym sa...

Å jag hoppas att allt kom med och att allt blev precis så som du ville :D