fredag 6 juli 2007

Finn fem fel...

- I veckan var jag på ett viktigt möte. Mycket viktigt. Hade kjol, som jag aldrig brukar ha. När jag kom hem så upptäckte jag att jag glömt ta bort Bamse-plåstren på mina hälar....skoskav från nya gympadojor från gåbandet...kul..

- I garaget på jobbet finns det en liten konstig alkov intill min plats. Där får ingen bil plats. Men en motorcykel. Då och då så står det en där. Jag har klagat hos hyresvärden, eftersom jag måste backa in där varje gång jag åker ur garaget. Hyresvärden var också irro, visste ej vem som brukar ställa sig där. Jag har satt upp ett par lappar på den. Inget hjälper, den står där ibland.I veckan backade jag som vanligt. Jag backade på den. Den ramlade. Ordentlig. Jag gav fullständigt fan i det och körde vidare. Häpp!

- Var inne på ett kondis på Östermalm och köpte en latte häromdagen. Gick tillbaka till bilen. 100 meter senare, när jag måste tvärnita för att en 98-årig tant klev rakt ut i gatan, så började det plötsligt regna. Latte. Den stod på taket. Häpp!

- Var och handlade. Brukar alltid lämna handväskan i bilen och ta med plånboken. Var förvirrad så den kom med denna gång. Jag har en stor handväska. Och det är ganska rörigt i den. Jag ställde den på kassadisken. Givetvis råkar jag putta till den. Allt åkte ut. Alla tamponger rullade så fint över hela golvet i butiken. Parfymflaskan gick i bitar. Jag sjönk genom jorden. Häpp!

- I går morse parkerade jag bilen som vanligt i garaget på jobbet. Är nästan framme vid utgången när jag hör ett konstigt ljud. Vänder mig om och ser att lysena på min bil är på. Går tillbaka och konstaterar att motorn är i full gång. Jag har bara klivit ur bilen, greppat handväska och datorväska och gått i väg. Häpp!

Jag undrar om det är dags för lite vacation nu....

5 kommentarer:

Unknown sa...

Sitter och garvar så tårarna trillar...
F'låt mig Mona men du är helt underbar!

Kram på dig, hoppas du får en härlig vecka i Grekland!

Anonym sa...

Shit, vilken underbar blogg du har!! Jag har sträckläst hela din blogg i kväll.. hittade hit från Papprikas forum.
Du är helt underbar på att skriva, sitter här själv å skrattar!
Mvh Leelo

MonasUniversum sa...

Vad gullig du är, tack!

Anonym sa...

Hej igen!
Skrattar även här när jag läser! Allt detta kunde vara jag. Känner så väl igen mig. Är allt som oftas "stress senil" även jag. Hittade hit från Solusfemina och jag kommer att stanna!

Anonym sa...

Oj, oj så många tokigheter på en enda gång. Det med motorcykeln var helt kul. :O)

Sommarkramen Anna